Українська Канада
-
Канада як приклад. Чому в Канаді не візьмуть а в Україні мають брати? Тобто всюди ти првинен знати державну мову тільки не в Україні
-
без знання двох мов, і йдеться про державну службу
-
Так вот іменно, що в Канаді тебе на нормальну роботу не візьмуть без знання мови. Сам собі протирічиш
-
/ban@AwesomeBanBot
-
добрий вечір! підкажіть будь ласка,якщо я роблю візу зараз за програмою,протягом якого часу я повинен вилетіти в Канаду,і ще одне питання якщо я подаюсь з однієї країни,наприклад з Індії,чи можу я вилетіти пізніше наприклад з Польщі заздалегідь вдячний
-
Завжди радий
-
Дома можнте говорити на якому хочете.
-
А в нас одна!
-
Власне, Ви помиляєтесь. Там кілька державних мов, і громадяни ними розмовляють. А в нас деякі включають «альошу» і роблять вигляд, що державної не знають.
-
Пані, тим хто несе рускій мір ви нічо не докажете. Через таких а нас війна зараз
-
А хіба в цих країнах люди не розмовляють державними мовами?
-
Не скажи, а скажіть. Я з вами сто грам не пив і до одної молодиці не ходив!!!
-
Ви все правильно пишете, але кожен українець має знати українську мову. Дома може говорити на якій хоче. Ви ж не приїдете в Канаду і не будете говорити з усіма на російській. Так само в Німеччину, Францію, Італію і тд
-
В Канаді теж російською будуть вимагати спілкуватися, чи почнуть вчити англійську?
-
Добрий вечір. Хто відправляв кур'єром з Чернівців паспорти на вклейку візи,підкажіть будь ласка надійні служби доставки.І чи доставляє Нова пошта?
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, що саме треба прикріпляти в графу для документів «Use of representative IMM5476»? Буду дуже вдячна за відповідь.
-
По програмі CUAET
-
Скиньте будьте ласкаві силку на заповнення анкети в Канаду
-
Доброго вечора !Підкажіть будь-ласка хто вже переїхав ,які можливості знайти працю?Чи є для дітей школи ,дитячі садки?
-
Підкажіть будь ласка, де можна почитати офіційну інформацію про цю програму. Я знайшов формацію але там вказано, що потрібно мати рідних в Манітобі, а тут пишуть що не обов‘язково?
22 Jan 2023, 19:22
34832/124575
about an hour ago