Українська Канада
-
Багато відео на ютубі на цю тему
-
А можливо більш детально надати інформацію щодо того як це правильно зробити.
-
Вартість відправки до візового залежить від місця відправки, тарифу поштової служби, наприклад поштой польской із Кракова вийшло 18.50. 3.00 злотих фірмовий конверт для документів + 15,50 доставка з послугою смс.
-
Так, можливо, це онлайн процесс, але біометрию зараз в Україні не роблять, доведеться чекати, або виїзджати за кордон.
-
Зрозуміла, дякую 🤗
-
Не знаю як свідоцтво, але фото звичайного папірового паспорта без переклада, було достатньо для погодження візи. Головне, щоб ви точно знали як ваши ім'я та прізвище друкуються латиницею.
-
Доброго дея, підскажіть чи можливо подати документи на візу з території України?
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка чи вже працює консульство в Києві і чи можна там зараз візу вклеїти?
-
Дуже дякую за відповідь 🫶
-
Доброго дня) Ми додавали фото та скани на українській мові цих документів. Усе було ок. Якщо будуть додаткові питання до вас, чи співробітники захочуть побачити переклад цих документів, то вам напишуть листа - побачите в кабінеті ircc. П. С. Мені дали апрув навіть без перекладу) Лише зараз роблю його та завіряю у нотаріуса.
-
Добрий день Підскажіть, будь ласка, як оформити переклад паспорту та свідоцтва про шлюб для подачі на CUAET? Чи це потрібно звертатись у бюро перекладів?
-
так, ви повинні перекласти його англійською
-
-
нотаріальна розпорядження з дозволу обох батьків
-
Доброго дня, виникло питання, які потрібні документи для виїзду до Канади з дітьми, якщо виїжджають не з батьками, а з рідною тіткою, та чи це можливо взагалі? Кажуть, що дітей які без офіційного опікуна (мати, батько) можуть забрати до притулках, чи так це?
-
привіт, доброго дня, кому потрібна допомога для отримання безвізи в Канаду. зв'яжіться зі мною в приватному порядку, будь-які проблеми можна вирішити, просто зв'яжіться зі мною