Українська Канада
-
Телефонуєте в авіакомпанію перед тим як оплачувати квитки і вони вам все розкажуть. Лот зразу вписує в квиток, ейрканада ні, в них оплата перед рейсом, але місце треба бронювати.
-
Чи можна здати на g full маючи укр.права пізніше ніж через 90 днів? Через півроку наприклад (Альберта)
-
Так ви маєте розуміти , зі мною білоруси , і якщо їх зловить русня вони поїдуть до таракана та їх розтреляють
-
Тільки ротацію пройшов ,)
-
Не думаю , запрошую всіх Вас на фронт провірити що та як )
-
Відкрийте петицію та почитай те !
-
Ви вони захищають нашу незалежність
-
А шо там з приводу чартерних рейсів?
-
ви дискредитуете Україну на міжнародному рівні подібними заявами. Жодна цівільна країна не дае громадянство на право й на ліво. без знання її Історії, мови, и так далі
-
Ви не на фронті ? Тоді зтніться)
-
Це російський додаток?
-
Дякую
-
спочатку барижимо громадянством, а потім плануємо до єс? ви адекватні? для усіх процедура повинна бути одна
-
В Україну декілька тижнів тому переводив
-
Він зараз не робить переводів взагалі до більшості країн. Чи то тільки в мене так.. 🧐
-
Біженці давайте допомагати ! Це не 3000 доларів але це може врятувати життя військово полоненим !
-
Як допомогти та віддячити іноземним добровольцям ,які пішли воювати за свободу нашої країни? Підпишіть хоча б петицію яка дозволить отримувати громадянство добровольцям по прискореній процедурі🔥🇺🇦 petition.president.gov.ua/petition/144748 Крістіан Ударов
-
А не краще пейсенд? Там зараз взагалі комісії нема
-
Я просто з петом ніколи не подорожував і не хотів би, щоб все пішло під три чорти тому, що десь не прочитав чи не доплатив
-
Чи це вже конкретно у перевізника треба питати ?
22 Jan 2023, 19:22
34952/124586
44 minutes ago