Українська Канада
-
www.dopomoha.ca/uk/all-resources
-
Добрий вечір, чи може хтось хто летів з невакцинованою дитиною? Карантин хотіли перебути в готелі, що надається для українців в аеропорту, але ми не знаємо адреси, що робити в такій ситуації?
-
Доброго дня, хто знає чи будуть чартерні рейси в липні? Дякую за інформацію)
-
Ми подавали в Ірландії
-
Люди, де найвигідніше брати квитки?
-
Добрий день, де в Швеції є візовий центр для сдачі біометрії
-
Мені вклеїли за 10 днів, мама чекає вже 3 тижні
-
Добрий вечір, які зараз приблизні терміни велейки візи в паспорорт у Варшаві?
-
Також думав про Відень , спробуємо )
-
Австрія норм
-
Я бачив просто таку ситуацію з Варшави , може там Ц офіцерів через чур багато праці і вони помиляються Думаю відправити на вклейку кужись де менше ажіотаж
-
тут рандом напевно. хоча якщо вони вже дивуються, то наступного року взагалі конвертують усі CUAET візи у звичайні, туристичні.
-
З Ірландією безвіз
-
Подскажите пожалуйста, удается ли людям летать с пересадкой через UK или Ирландию - в Канаду? Или есть возможность застрять? Чем чревато?
-
Здравствуйте, приложение WISE требует украинский «Маршрутный номер ACH» Можете подсказать где его найти, мой банк - Приват Банк Спасибо
-
Так, але зараз багато випадків коли таку ж саму і в паспорт вклеюють Ось думаємо куди краще відправити паспорт щоб вклеїли мультивізу , а не таку ) якщо це від цього залежить звісно
-
так то foil-less віза, не?
-
Вибачте, може хтось знає. Чи можливо подати біометрію з Ірландії?
-
Я маю на увазі термін щоб заїхати у країну пів року , та одноразовий в‘їзд , а не до кінця терміну паспорту і з правом в’їжджати та виїзджати , як давали спочатку
-
Кажуть що Канада не розуміє чому подалось 300 Тисі людей , а приїхала 10 частина від тих хто подав і зробили тепер так
22 Jan 2023, 19:22
34977/123872
about an hour ago