Українська Канада
-
Я від 25 травня. Теж чекаю
-
Доброго дня 😊 Хочу запитати, можливо хтось знає) Я прилетіла до Канади по фолеіс візі 3 тижні тому. У мене є ворк перміт і т.д Але хотілося б вклеїти свою візу в паспорт. Я знаходжусь в провінції Квебек. Куди мені можна звернутися? Та чи можна продовжити дію свого паспорту і візи у майбутньому (Паспорт закінчується 2023 року весною)
-
Вони ще й візу в росняві паспорти отримують, бо мають подвійне громадянство, яке заборонено в Україні
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, при відправці паспорта на вклейку візи потрібно оплатити всі ці пункти?
-
вот я теж таке бачила тому і шукаю саме там, всім дякую)
-
Доброго дня, може хтось порекомандувати як з мінімальною комісією перекинути гроші з польского банку ( але рахунок валютний) на карту Канадську, можливо через якийсь додаток (Wise ?) буду дуже вдячна за відповідь
-
Якщо все одно яка мова, то чому французи заставили владу зробити французьку другою державною?
-
У вівторок буде три тижні як здала паспорти дітей у візовий в Кишиневі. Вчора, 10 липня, в кабінеті IRCC змінився, статус на approved. Чи може це означати що візи вклеїли і скоро відправлять назад до Кишинева?
-
Щиро вдячна)
-
Хм, я щось пропустила про in demand( Це позначає що вона потрібна і там буде якась інша процедура?
-
Теж цікавить🙏🙏🙏
-
Підкажіть, будь ласка, коли змінюється статус на approved, через скільки може прийти паспорт?
-
Так дякую, вже написала у локальну NL группу, будемо дивитися що вийде) Дякую за підтримку👍☺️
-
я собі гадала що у NL скоріше с ПР. А в Онтаріо складніше с цим буде та довше.
-
Напишіть в групи пошуку роботи у фб. Чоловік туди написав коротко про себе і в нього купа співбесід ще й до Канади доїхать не встиг. Сумніваюсь що це приведе до офера, але допомагає дещо зрозуміти про ринок праці, свої шанси і гарна мовна практика
-
Доброго дня Пїдскажїть що робити? Приїхали до центру ставати бїрметрию після перевірки документів виявили що дитини немає в анкеті на регїстрацїю Сказали додали самостійно протягом двух діб Но в нас нічого не виходить Що робити? Благаю допоможїть
-
26 травня здав відбитки, 🤫.
-
Дякую
-
Довго серйозно?)))
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка, як завантажити в програму Arrivecan результати тестів на ковід?
22 Jan 2023, 19:22
35011/123896
6 minutes ago