Українська Канада
-
Спасибо:) не могу найти, где именно это нужно сделать на сайте. Буду разбираться
-
Добрый день, подскажите пожалуйста нужно ли записываться в визовый центр чтоб сдать биометрию? Лондон
-
нічого страшного, якщо поїдеш з провінції після отримання ПР. я теж збираюсь чи до Альберти чи до Манітоби, і для другого доведеться довести, що маю там друзів та працю
-
Я просто не бачу себе в НЛ, а тупо врати в очі не дуже хочется. Але для інфи все ж таки гуд, дякую!
-
Гарна новина, для повністю вакцинованих до 30.06 відміняється рандомне тестування на COVID-19 в усіх аеропортах Канади
-
Що крім паспорта їм треба вислати ще? Ці 2 листа? Чи це вже буде вклейка візи? На почту нічого не приходило!
-
Я просто сам не до кінця розумію всі правила, тому і запитав. Но там в без родичів довольно легко за 6 міс податися
-
Я теж так розумію, що треба мати постійну роботу в провінції або родичів, то не треба мати цей депозит.Хоча може я помиляюся.
-
Я так розумію, що якщо звязків з провінцією нема, то ділв не буде?
-
Треба мати на рахунку 10.000 долларів депозит?
-
Всім привіт, хто може сьогодні прибрати будинок на WardSt?
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Через Лондон треба віза транзитна
-
@AwesomeBanBot
-
🤦♀️на окупованих територіях гроші на карті вам не допоможуть, досить намагатись дурити людей
-
Мені сказали обирати other
-
А какое вам письмо пришло после которого вы забрали паспорт?
-
Не забудьте що наче для лондона потрібна транзит віза
-
Теж цікавить це питання. Бо є з пересадкою в Дубліні чи в Лондоні.
-
Чи правда що зі звичайною візою (не фоілес) можна транзитом до Канади летіти через будь яку країну? Тому що є дешевші квитки через них
22 Jan 2023, 19:22
35108/123851
26 minutes ago