Українська Канада
-
Вірно. Я так раніше і писала, що спочатку подала заявку, а потім вже здала біометрію. Іншого в моїх повідомленнях ви не знайдете
-
Это все так, но это письмо от визового центра по поводу прохождения ‘биометрии. Визовый центр выступает посредником между вами и IRCС. А инструкция приходит именно от IRCC. То есть без подачи документов нёс смысла ехать, поэтому вы и подали сначала, а не поехали без подачи. Она у вас есть в профайле, вы можете зайти и найти ее.
-
Чесно, сама була шокована, що так швидко отримала. Я додала всі документи, перекладені англійською мовою з печаткою, також додала свою кредитку історію (скрін з приват банку), сама, не чекаючи ніяких листів, здала біометрію… Може проявила ініціативу, а може по ту сторону екрану моя заявка висвітилася скоріше. Не знаю, але факт є факт. Скріни прикріпила визе. Сорі
-
Вибачте, але не можу погоджуватися з вами. По-перше, я повністю оформила заявку на візу для себе та дитину. По друге, я перейшла на сайт, який вказувала раніше, зареєструвалася, забронювала час і дату, після цього мені прийшов лист. По третє - приїхала на час і день зустрічі, здала біометрію. Повторююсь, що не чекала коли після подачі заявки прийде якийсь лист з підтвердженням. Прошу вас повірити, мені немає сенсу когось обманювати, я не одна так робила, тим більше, я дізналась про такий спосіб від знайомих, спробувала, і все вийшло найкращим чином.
-
Вибачайте, тоді, на вашу думку, як я отримала візу?
-
Я не плутаю людей, а навпаки спонукаю до того, щоб люди прискорили отримання візи. Повторююся: «Зі свого досвіду»
-
Я і не чекала. Мені не приходив ніякий виклик. Я сама зареєструвалася на сайті, забронювала місце, у Варшаві, приїхала в назначений час і місце, здала біометрію і отримала візу
-
-
Я оформила заявку, на наступний день, зареєструвалась на сайті, забронювала час на зустріч у Варшаві на біометрію, мені прийшов лист підтвердження, роздрукувала цей лист, пройшла біометрію, отримала візу. І ви будете казати що не могла? Цікаво. Можливо у кожно різна ситуація. Але я робила так. З початку повідомлення написала: «З мого досвіду». Ви на якійсь підставі проявляєте недовіру?