Українська Канада
-
Це зараз було?
-
Почав в 17-01 заповнювати, все заповнив на 3 особи а в самому кінці отримав повідомлення про помилку “An unhandled fault has occurred in this flow An unhandled fault has occurred while processing the flow. Please contact your system administrator for more information.”
-
Тоді я нічого не розумію, комусь підтвердження а комусь сповіщення що переносять на годину...
-
а форма по цьому лінку, що в листі буде?
-
Розгорнуту з завантаженням паспортів
-
В мене не було жодної розгорнутої, бо таку на чотири рядочки ми ще місяць тому заповнили... Тому залежить яку форму ви маєте на увазі...
-
Так
-
у мене була форма але вона на останньому етапі викинула 500 помилку. і я не розумію чи я заповнив іі і чи вже не встиг…
-
За 2 хв писало що реєстрація завершилась. Напевно хтось встиг і все
-
ТОбто овно ще не почалось чи що?
-
Вам це сповіщення прийшло в 17:26
-
В 18:00 була реєстрація в 17:00 перенесли на 18:00
-
Ось таке сповіщення, так що очікуємо...
-
Можете поділитися повідомленням? Що прийшло вам на мейл?
-
Доброго дня! Підкажіть, якщо я отримала таке повідомлення, то значе що мій паспорт вже готовий? Я переклад розумію, але не дуже розумію значення. Дякуююю! The decision envelope for your application, tracking ID No.****** has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in Embassy CVO.
-
Я о 17:01 почав регєстрацію і мені відало повідомлення, що вже 500 людей заповнило.Що за маячня
-
Це зараз по цій програмі? Я думаю може так не розвод, но ось ці 500 білетиків🤣точно розвод
-
Варшава❗️ Хто здавав сам паспорт на вклейку кінець квітня -поч червня , Скільки часу ви чекаєте ,і коли прийшов паспорт?!
-
Якась лажа...Я до тепер не можу зайти)
-
Ага, точно🤣🤣🤣брехня
22 Jan 2023, 19:22
35356/124044
about 4 hours ago