Українська Канада
-
угу, цікаво ) тоді можна навіть з України починати пошук роботи ) дякую, я тоді перечитаю чат ) і потім можливо вернусь з питаннями
-
тому що в США - пів року люди чекають на дозвіл на роботу. так, вибачте (( я новенька. я планувала в США але пів року за що там жити ((
-
Дякую за інформацію
-
то по цій програмі, можна їхати і шукати роботу по своїй актуальній зайнятості ? я тестувальник
-
Перенесли на 18год, на пошту написали
-
Вітлаій, ви знайшли аке комюніті ?поділіться, будь ласка
-
Початок реєстрації із-за технічних причин перенесли на 18:00
-
добрий день. чи чули ви успішні історії пошуку роботу у Канаді тих, хто працює в ІТ
-
сайт повис error
-
Додаток відкриється внизу цієї сторінки 10 червня 2022 року о 17:00 за східноєвропейським часом
-
Хтось вже зареєструвався ?
-
всім привіт скажіть будь ласка, в Канаду пускають тільки щеплених від ковіду? чи можна по тесту?
-
В когось працює miles4migrants?
-
Здавала біометрію 11 травня, 16 прийшла фойллес віза
-
Хто здавав біометрію в травні, відпишіть коли здали і отримали візу, чи може як і я: 16 травня біометрія і досі чекаю
-
Напевно час по Канаді. В мене також якщо заходжу з телефону.
-
Хто знає ,що це таке , мені постійно таке приходить коли я захожу на свій акаунт , змінювала пароль вже 5 разів (Я в такій годинні не заходила на свій акаунт і не в Україні)
-
У когось вирішилась проблема з заповненням та поданням аплікації на фінансову допомогу на дітей?
-
Доброго дня. Колись бачив скидували таблицю порівняння провінцій. У кого є?
-
Доброго дня!Хто знає,субота та неділя у візовому центрі в Бухаресті вихідні чи можна прийти та забрати паспорта?
22 Jan 2023, 19:22
35391/123851
30 minutes ago