Українська Канада
-
Дякую за відповідь)
-
Ну це ніяк не впливає на заявку на дитину. На кожного ж вона робиться окрема.
-
Справа у тому що ми з дружиною вже сдали біометрію 2 тижні тому
-
Добрий день. Підлітку 15 років потрібно оформляти WP, якщо захоче підробляти на канікулах. Для навчання в школі SP не потрібен?
-
Доброго ранку. Можливо хтось вже має досвід і міг би підказати? Планую летіти з пересадкою в Монреалі. Цікавить скільки часу має бути стиковка щоб хватило на отримання ворк перміту?
-
Привет , ищу новые знакомства)
-
Дивіться, в мене їх попросили бо я взагалі тільки зі свідоцтвом подала заявку. Ви ж ніби ще в процесі оформлення заявки? Додайте все що є то й все, цього має бути достатньо
-
У дружини є вклеєне фото в загранпаспорті. Тож чекаємо коли попросять додаткові документи? Що робити?
-
Була в аналогічній ситуації. Коли створила заявку, подала зі свідоцтвом про народження (переклала на англійську). Потім в мене з'явилась можливість вклеїти дані дитини в свій паспорт, я це зробила. Згодом прийшов запит на додаткові документи дитини і я відправила сторінку в своєму паспорті. Візу отримали Якщо немає можливості зробить паспорт, вклейку в свій зробіть і так подавайте, можете ще свідоцтво теж додать
-
Добрий ранок 🌞 Не розумію як заповнювати заявку (дитині 10 місяців) У неї немає паспорту. Як в такому випадку проходить ухвалення візи для грудної дитини. Підкажіть будь ласка, не розумію 😌
-
Я його просто указала, як чоловіка, але окремо анкету на нього не робила. Вказала, що прїде, але пізніше
-
программа буде тривати до кінця війни. це звичайно неофіціальна інфа, але що уж. думаю якщо в заявці був указаний чоловік, то ніяких проблем не буде.
-
Доброго ранку, про відправку паспортів на вклейку до Варшави - адреса ulica Chlodna 51, 22 floor Warszawa 00-867 так ? і який текст написати про те що прошу прислати вже вклеєні на таку-то адресу? (напишіть будь ласка зразок) вибачте що перепитую але не можу знайти в чаті :(
-
Добрий день! Якщо електронна віза, то можна заповнювати заявку?
-
Добрый день, підкажіть будь ласка, якщо подавали аплікації (вже погоджені) зі звичайними закордонними паспортами, а отримали біометричні, чи потрібно подавати нову заявку, чи можливо їх якось додати до існуючої. Дякую.
-
Хто знає, по часу яких конкретно країн орієнтуватися? Дякую
-
А підкажіть будь ласка! Зараз багато жінок їдуть до Канади без чоловіків, бо їх не випускають або вони на війні. Колись війна закінчиться і виїзд буде можливий, але може закритися програма. Яким чином чоловіки зможуть приєднатися до сім‘ї? Десь можна почтитати інформацію?
-
Добрий день! Якщо є work permit та вклеєна віза , до якого періоду мені його можуть видати? Наприклад якщо зможу виїхати в Канаду тільки через 1-2 роки(поки вчу мови) Дякую за допомогу🌸
-
Підкажіть будь ласка, я знаю, що треба буде показати сертифікат про повну вакцинацію от ковіду для того, щоб вилетіти до Канади, але також чув що треба пцр тест здавати. А як і коли це все відбувається?
-
Дуже дякую обов’язково глянемо у ютубі.
22 Jan 2023, 19:22
35499/123847
about 2 hours ago