Українська Канада
-
Дякую напевно це технічна проблема зі сторони сайту
-
Така сама проблема
-
Відповідае що не знайдено даних о користочеві
-
Друзі, всім добра ніч! Така біда, учора міг віїти до лічного кабінету на сайт канади та перевірити свою аплікацію, зараз намагаюсь увійти і не може, каже що мій пароль не вірний, змінив спробував ще раз не війшло, знову піше що невірно, що робити?
-
Друзі, всім привіт! Тільки сьогодні зрозуміли, що нам підтвердили вклейку візи і вже сплинув термін в 30 днів. Вже пройшло 35 днів з моменту підтвердження. Підкажіть, будь ласка, що робити?
-
Отримали картку safe on foods. Як вона працює?
-
Запишіть будь-ласка
-
Чи буде записаний вебінар , щоб потім переглянути ?
-
Alternative airlines дає можливість купити квиток в розстрочку з виплатою в 4 або 12 місяців
-
Так, я знаю що безкоштовно. Цікавить в якій країні найшвидше це зробити.
-
Добрий вечір, відправляли з цими дівчатами. Тільки в неділю повезли у Відень. Оплата після вклейки.
-
Здавала 2 грудня, 14-го прийшла відповідь.
-
Часто хочуть ще відгуки від попередніх рентарів. Але по факту в мене таких не було
-
Добрий день. Дитина 4 роки вклеєна у паспорт мами. Віза дійсна до 2028 року. Чи потрібно дитині оформляти новий паспорт в Канаді і подаватись на нову візу?
-
Якщо знайдете роботу тут, то достатньо буде виписки та кредіт скору. Принаймі те що в мене дивились
-
А зрозуміло , дякую
-
У вашому випадку скоріш за все буде виписка з банку, та ваші документи щодо легальності статусу
-
на яких сайтах ви шукали квартиру/кімнату?
-
Головне, щоб назва навчального закладу відповідала тому, що написано в документі про освіту , бо це Вам у подальшому знадобиться, а помилка в адресі не суть важлива, звісно якщо Ви не сплутали місто і приміром замість Києва вказали Полтаву)))
-
Всіх вітаю. Питаю тих, хто знімав кватиру чи знається на документах, які потрібні. Я працюю з іноземною компанією як фоп, планую прилітати у Канаду. В багатьох оголошеннях про ренту бачу вимогу до наявності роботи і відповідних документів. Чи відомо яких саме? Є якийсь затверджений стандарт для цього у Канаді?
22 Jan 2023, 19:22
3561/123934
about an hour ago