Українська Канада
-
Можна, зберігаєте аплікацію, а на біометрію запишетесь по можливості
-
Так, просто на IELTS 4 купу відео є щоб зрозуміти рівень, а на clb немає
-
Хоча вибачаюсь, ви все вірно сказали
-
CLB 4 і IELTS 4 це трішки інше
-
Дайте будь ласочка лінк на офіційне джерело хочу ознайомитись☺️
-
Як це? Це НЕсабмітнута анулюється
-
Дуже багато шахраїв і через помилки людям забороняють назавжди в'їзд в Канаду. Не ризикуйте краще
-
Напишіть в ютубі IELTS 4 band і подивіться як треба розмовляти на такий бал . Це дуже невисокий рівень 🙊
-
CELPIP чудовий екзамен, набагато легший за IELTS
-
Дякую вам і всім хто ділиться своїм досвідом. Теж тільки що відкрила рахунок в Royal Bank Canada не маючи поки роботи (вона і не потрібна для відкриття рахунку). Прекрасний сервіс і послуги☺️
-
Добрий день! Де можна почитати про програми іміграції у Альберта? По Манітоба усюди, дуже важко пройти мимо. По Альберті 0 новин
-
Вже пробувала, все рівно не пропускає платіж(( не розумію, в чому справа
-
Комусь відповіли по фін.допомозі ? (з тих у кого були проблеми )
-
Шукати квитки в злотих, не в грн
-
Добрий вечір! Чи купував хтось квитки в Лот з України? Як уникнути подвійної конвертації при підтвердженні платежу? По факту сума зростає на 6 тисяч((
-
Після вклейки візи фоілес в паспорті буде мультивіза? Чи в Канаді потрібно все ж додатково подавати заявку?
-
Яка ваша інфа? Та, що не відповідає реальності? Я ж у вас спитала, чи впевнені на 100% в своїх словах не просто так Бо не тільки в Манітобі можна пройти медогляд безкоштовно і я зараз саме в такій провінції і проходжу різні етапи на своєму досвіді, а не з дивану, як ви І припиніть вже цю свою хамську манеру спілкування, гидко бачити
-
Хто здавав біометрику в Празі? Напишіть яка в них адреса?
-
Що таке Consent form?
-
І50 злотих в центрі біля годинника , а точніше біля кінотека . Там будки дві білі стоять і на них пише ковід тест
22 Jan 2023, 19:22
35843/123748
32 minutes ago