Українська Канада
-
Підскажіть будьласка. Мені змінили статус по паспортам на The decision envelope for your application, tracking ID No. 20220603ROBUPKT33901 has been received from the IRCC Office on 2022/06/08 at the Canada Visa Application Centre, BUCHAREST and is ready for collection. For details on the location and hours of operation of our VAC, please refer to our website at: VFS site Як я бачу то я можу забрати їх, але наче я замовляв обратну доставку. Чи потрібно якось звʼязуватися з ними щоб бути впевненим що вони відправили чи відправлять і нема ніяких проблем з тим зі мною чи ні? Хто як робив. Дякую.
-
Небезпечніше ніж залишатися в Україні та чекати коли прилетить ракета?
-
Взагалі летіти до Канади без хоч якоїсь кількості грошей дуже погана та небезпечна задумка. Це не Європа, там таких льгот немає.
-
Якщо з Польщі, то там знижка 10% для дорослих, та 30% для дітей на червень. Безкоштовних рейсів після тих, що вже були, не анонсували
-
у кожного своя віза, тому це не проблема. усе буде добре
-
Добрий день!Хто знає про знижки на польоти до Канади або якісь можливості полетіти безкоштовно...напишіть будь ласка.Дякую!
-
Перелік документів із собою на літак(будь-ласка, доповніть, якщо щось забула): Foil-Less Visa Work Permit Permission (Letter of introduction validity) (Biometric validity letter) Covid Vaccination certificate Travel document (Passport)
-
А у Сідней житло дешевше?
-
Підкажіть хто знає, чи підійде QR-код із дії про вакцинацію, чи потрібен паперовий сертифікат? і де можна ознайомитись із переліком вакцин схвалених Канадою?
-
Напишіть у приват мені
-
не находжу в відділі з банком
-
НаVFS порталі можна подивитися на кого там відправляти.
-
при оплате визы в германии просят имя на кого оплачивается, что с этим делать?
-
m.youtube.com/watch?v=k-8TmxgnAHk
-
Дуже вам вдячний.
-
Так
-
Ще питання будь ласка. Тобто, паспорт можно подавати не особисто або поштою? Присутність при подачі не обов’язкова.
-
Доброго дня. Мені теж цікаво як Ви з України це зробили. Розкажіть, будь ласка
-
Вибачте, а ви якось здали біометрію? Чи ви здали ще до війни?
-
По ідеі. Ви у консент формі можете вказати дружину і вона може забоати паспорт
22 Jan 2023, 19:22
35996/124681
about 2 hours ago