Українська Канада
-
Доброго ранку! Піскажіть будь ласка. Якщо моя донька вже отримала захист в Єстонії, може вона податись на візу в Канаду?
-
Добрый день, подскажите пожалуйста если сдавала биометрию в Дюссельдорфе и получила подтверждение что можно отправлять паспорт на вклейку визы, отправлять по тому же адресу в то место где сдавала биометрию? Возможно кто-то сдавал биометрию в Дюссельдорфе, подскажите куда паспорт потом отправляли?
-
А чому перераховують грошi за CELPIP? Чи є офіційна інформація?
-
Підкажіть, якщо летіти до Вінніпегу з Європи, я так розумію всі через Торонто летять, так? Тобто ворк перміт я буду отримувать в Торонто. Я так думаю що з дворічною дитиною не варіант відразу летіти в Вінніпег і кілька днів варто в Торонто перепочити, я ж з foil-less візою можу це зробить?
-
Дякую
-
Підкажіть хто у Парижі особисто забирав паспорта? Велика черга?
-
Тоді є сенс їхати вже зараз, певно
-
Доброго дня, чи є групи ФБ в Манітобі, Альберті (дві провінції) для українців? Або навіть місцевих українських громад ? Невеличких міст або округів з компактним проживанням українців? Підкажіть хто знає? Заздалегідь дякую
-
Дякую!
-
Добре, то якщо я знайду працю в Манітобі, та пропрацюю там 6+ місяців, є гарантія що після EOI мені дадуть номінацію? В пулі експрес ентрі я не на самому низькому місті, але все ж таки хочется знати, з якою вірогідністю оберуть мене
-
Я теж збиралась до Атлантичної Канади , але Нью-Брансуик . Там дійсно прекрасне, спокійне життя з лісами та океаном поряд, та багато програм від провінції для міграції, якщо ви будете працювати за захочете залишитись . Мене завжди залякують і житлом, і тим, що мало роботи , але у Торонто навіть на всіх роботи не вистачить і багато канадців кажуть, шо не треба їхати у мегаполіси) Тому слухайти тільки своє серце 😊
-
В мене прав немає, тому мене це мало цікавить, а от програма, мені здається, досить реальна і в НС. Може і трохи довше, але всеодно є 3 роки, то якщо дуже хочеться до НС... Для мене клімат дуже важливий. І ці червоні ліси такі класні😄
-
Доброго дня! Підкажіть, бо заплуталась. Пишуть, що можна не відправляти паспорти на вкрлейку візи до посольства, а вклеїти її безпосередньо в Канаді? Чи я щось не так зрозуміла 🙈 дякую, за відповідь