Українська Канада
-
Якщо вас там візьмуть на працю НОК Б, і ви там пропрацюєте рік, то можете отримати номінацію.
-
Якщо у вас нок б и ві пропрацюєте мінімум рік то шанси залишитися дуже великі по будь якій програмі
-
Тобто якщо у мене НОК Б, я можу через пів року на фул таймі податися на пр у Альберті?
-
Взагалі нічого про неї не знаю. У мене на мішені Манітоба чи Альберта, і все
-
Доброго вечора) Скажіть будь ласка) Отримали лист, що паспорт можна забирати! Подавали з чоловіком але він не зможе поіхати і забрати сам( Що потрібно мені мати з собою, щоб я змогла забрати і чоловіка паспорт теж? Подавали в Варшаві
-
/spam@AwesomeBanBot
-
/spam@AwesomeBanBot
-
Ну розмова швидко на місті подніметься, у вас вибору не буде.
-
Краще CELPIP, вам за нього перерахують ще й гроші. А якщо вище є, та шансів вже більше. Подавайтесь на узнання вашої освіти одразу ж, і шукайте роботу на indeed
-
Та тут питання не грошей, а реалізму та ваших можливостей. Якщо у вас немає вищого + англійскої мови + досвіду праці на топ професіях, то про БК чи Онтаріо можна забути, там ПР отримати майже неможливо. Для тих, хто нічого немає з вищевказаного, Манітоба чи Лабрадор норм варік
-
У Альберти різні програми для номінації. Експрес Ентрі Стрім – тільки праця зі списку НОК 0,А,Б і цілий рік. А подаватися можна тільки через півроку. В Манітобі ж працювати можна де завгодно, і подаватись можна миттєво. Але потрібен зв'язок з провінцією, типа друзі чи підтримка ком'юніті.