Українська Канада
-
Вони прийняті на розгляд, написано, що поки що нічого від мене не потрібно, чекайте. Але у чоловіка, старшого сина та молодшої доньки є ще друге повідомлення "application summary", у чоловіка та старшого сина ще третє - запрошення на біометрію, а у мене та середнього сина - лише підтвердження, що анкети прийняті на розгляд. Не розумію логіку....
-
Доброго дня, можливо хтось знає, в мене є стиковочний рейс в Канаді. Прилітаю в 17:10, а виліт в 17:20 наступного дня. Читала що потрібен якийсь дозвіл (бо якщо подорожуєте і в вас рейс менше ніж за 24 години то проблем не має, а якщо більше то треба дозвіл). Можливо хтось знає, що це за дозвіл, де його узяти і що взагалі треба робити у такій ситуації? Завчасно дякую)
-
Ні, це заява на CUAET
-
Добрий день! ‼️Якщо хтось прилетів до Канади із візою Foil less, а потім вклеяв MULTIPLE у паспорт на території країни - поділіться досвідом! ( Подача, грошові збори, термін виконання, отримання назад паспорта)!
-
Польський
-
Це ви подаєтеся на PR?
-
Хто знає які документи підійдуть ? Хто це вже робив? Дякую
-
Треба ставити ні!
-
Я думаю,що паспорти відправляються в різні посольства (різні країни), в залежності від завантаження того чи іншого посольства.Мені вклейку зробили у Варшаві,комусь у Лондоні ...
-
Дякую. Я мав на увазі, чи може моя дружина, здавши біометрію отримати візу для себе не чекаючи поки я здам біометрію. Схоже може щ досвіду інших. Дякую за відповідь
-
Скажіть, будь ласка, хто подавався із Польщі, який номер телефону вказували - польський чи український?
-
Останній лист