Українська Канада
-
Є відео на YouTube, як її заповнювати покроково
-
Добрий день! Не впевниний що сам зможу заповнити анкету , боюсь не так щось перекласти , чи десь допустити якусь помилку , краще цю послугу купити десь?
-
Здравствуйте Подскажите пожалуйста Украинский заграничный паспорт у меня не Биометрия,могу ли податься на визу ?
-
canada.ca
-
Порадьте будь-ласка сайт де заповнити анкету щоб зробити візу у Канаді
-
А в посольство звертались?може вони таке можуть зробити Або дистанційно замовити довідку і перекласти
-
То може ви такий же витяг і зробіть?
-
2018 Як почали видавати картку замість паспорта книжечки, то здається приблизно тоді й перестали штамп ставити, бо ж в картці не поставиш Натомість стали видавати два свідоцтва про одруження замість одного Це так мені пояснювали, коли ми одружувались
-
Дивно. А давно? Бо у нас стоіть (2015 рік одруження)
-
Тут така справа що для канади цього може бути не достатньо. Нажаль тут би більш досвідченного спеціаліста аніж чатівців шукати
-
Та ж зараз нікому печатку в паспорт і не ставлять, дивно що в вас це взагалі за доказ приймалось
-
А як ви це доказували в Україні?
-
Тоді треба читати законодавство канади, або може тут хтось підскаже. На скільки я знаю, ящо навіть не одружені, - наче все одно потребує згоду від батька. Це ж вам для виізду згоду?
-
Наскільки я знаю Ірландія інакше рахується ніж внші краіни єсу
-
дякую. вона сидила в ирландии..с пивроку....потис прийихала в канаду...и хоче выйхати...справа в тому...що иде информация...що якщо скинчився безвиз...то наприклад через нимеччину йй можуть не пустити.
-
1. Можна летіти в краіну не шенгену, якщо вона була у шенгені. 2. Я думаю зараз украінцям особливо ніхто забороняти в‘ізд, якщо вони в украіну з умовноі польщі ідуть. Я не чув такого принаймі.
-
Через Молдову зможе
-
дякую. але як вона пойиде, наприклад через крайины евросюзу, якщо в ней закинчився безвиз?
-
Якщо вона має візу, то може їздити хоч кожен день.
-
доброг вечора. в мене знайома терминово мае вийихати до Украйны. Чи зможе вона повернутися до Канада швидко, якщо вона выйихала писля 24.02.2022 ?
22 Jan 2023, 19:22
3619/123847
about 2 hours ago