Українська Канада
-
Дякую 🥺
-
До кого ще можна звернутися з питань вклейки в паспорт? Вже скоро буде місяць як я чекаю і ніхто не може сказати мені чітко і конкретно за мій паспорт. Кажуть, в посольстві. Питаю: це вже вклеєний з візою лежить? Кажуть, що не знають. Чому ніхто не знає?!
-
Доброго дня всім) підкажіть, будь ласка, чи в когось подавалися батьки на візу? Мамі 63 роки, пенсіонерка. Чи можна там отримувати якусь допомогу чи пенсію, чи батьки будуть на моєму забезпеченні?
-
Так пише що ви її не відправили або недозаповнили. Нажміть continue і побачите
-
Доброго дня))) Здала 16 травня біометрію і мені її підтвердили. В особистому кабінеті вимагається допрацювати заявку протягом 42 днів. Не розумію навіщо, якщо я заповняла заявку з відповідями на всі питання Це значить, що мені не підтвердять візу поки я не допрацюю заявку?
-
Всем привет, кто летит из Рима в Торонто 9 числа? Пишите в лс.
-
Так, я вилітав з Варшави в мене була пересадка в Парижі 4,5 години
-
Уточніть, будь ласка, як ви летіли через Париж з foil less, якщо з електронною візою можна лише з 6 країн, і Франція до цього списку не входить?
-
Здала 16 травня біометрію і мені її підтвердили. В особистому кабінеті вимагається допрацювати заявку протягом 42 днів. Не розумію навіщо, якщо я заповняла заявку з відповідями на всі питання
-
Доброго дня
-
Так, за платити за все.
-
Можливо хто знає, якщо наші люди беруть білети на комерційні рейси за багаж та домашніх тварин вони доплачуюють, чи можливо є якась знижка?
-
Немає інформації, читайте сайт IRCC