Українська Канада
-
🙌🙌🙌 Мы купили билеты на самолёт 27 июня, Франкфурт - Ванкувер. Скажите что нам нужно знать? У нас нет вакцин. Кто нибудь помогите с информацией... 👀👀👀
-
Доброго дня) підкажіть будь ласка, чи потрібно зараз робити плр тести перед перетином кордону в Польшу, чи запитували в Кракові при подачі біометрії?) Щиро дякую ☺️
-
Доброго дня. Допоможіть прояснити ситуацію. Ми з дружиною подаємося по програмі CUAET. Дружина заповнювала 1 application на нас двох, як на сім'ю (вона - мій представник (representative)) Сьогодні дружина здала в Берліні біометрію. Я поки не можу здати бо я на службі в армії. Питання: чи досить однієї спільної заявки на двох або мені теж треба заповнити окремо? Дякую.
-
Я здавала, записатись на біометрію важко, а після здачі візу швидко отримала. На вклейку паспорт відправила, поки чекаю 2 тижні, але там говорять від 4 до 6
-
Друзі, поділіться своїм прикладом покупки білетів в червні, зараз займаюсь цим питанням, ціни космос, напишіть будь-ласка🙏
-
Я бачила прямі рейси з Варшави. Авіакомпанія LOT здається. Ви можете через інтернет перевірити
-
А у Києві хіба не працює?