Українська Канада
-
Скажіть, будь ласка, шановні, чи то не трагедія, що віза без фото вклеєна?
-
Ок, дякую)
-
коли вводив данні у самой заявці в полі " ім'я" Треба було " Valeriia", а написав "Valiriia"
-
це як? "я зробив помилку, але в паспорті все вірно"???
-
Доброго дня, Я в Парижі зараз, заповнюю анкету Укр паспорт внутрішній в мене протермінований на днкілька місяців, в посольстві тут не поновлюють, наскільки знаю Вказувати, що нема дійсного? Чи повпливає? В Україну повернутись не варіант
-
Доброго вечора. Мабуть хто знає, в заявці указав им'я з помилкою( замість "е" написав "і") Прийшло письмо на біометрию. Чи треба їм написати про помилку, якщо в паспорті все вірно?
-
Я записалась на Біометрію в Краків, хіба там не працює візовий центр?
-
Да, тоді так
-
я планую летіти 9го вересня, а вакцину робив в серпні минулого року. тому бустер
-
Так ні, якщо ви вже кололи 2 вакцини, і ще не пройшов рік, то не треба. У випадку, якщо рік вже сплив, то треба буде бустер робить (ще одну вакцину)
-
тобто треба дві ставити ще, чи однієї вистачить?
-
Ваш сертифікат діє рік. От рахуйте від останнього шоту
-
Авжеш, Астрозенека та Пфайзер. Дякую!
-
а якщо у мене дві вакцини Moderna, але робив їх ще у минулому році, то це катить, чи треба ставити ще одну?
-
якщо вакцина яку канада приймае - усе добре
-
Головне щоб у вас були доки про вакцину і дати
-
Так, є питання щодо сертифікатів вакцинації. Я ставив шоти у Вєтнамі. Є доки, чи це буде котуватись у Канаді?
-
А сертифік ковід з дії котується?
-
Дякую)
-
Добрий вечір. Таке питання прийшов лист здавати біометрію. Але я не вакцинована. Хочу зробити вакцинацію. А це 21 день. Якщо не більше, а потім їхати здавати біометрію. А в листі написано що має 30 днів. Боюсь що не встигну. Хтось мав такий досвід.
22 Jan 2023, 19:22
36595/123823
about 4 hours ago