Українська Канада
-
А хто відправлял паспорт у Мадрид- можна будь якою службою чи тільки nasex?
-
Дякую. Я не вірно зрозуміла, думала, де я була за останні 6 місяців
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка якщо хтось знає - скільки часу може зайняти вклеювання візи якщо її схвалять? Я вчора здавала біометрію, сказали що рішення по візі для мене буде через 4-6 тижнів, та цікавить скільки часу ще треба почекати після того? Якщо важлива локація - Відень, Австрія
-
Дуже дякую вам 🌹
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Треба вказати країни, в яких ви були протягом 6 місяців, тобто знаходилися в певній країні 6 місяців і більше.
-
Доброго дня. Якщо не важко, перерахуйте документи, які потрібні при вильоті. Зрозуміло, окрім паспорта)))) плануємо летіти по електронній візі. Постійно боїмось, що щось забудемо...
-
Сину потрібно просто чекати лист про схвалення візи. Вони не обов'язково прийдуть разом: вам і сину. Комусь прийде раніше, комусь пізніше. Для сина можуть попросити додатково надати свідоцтво про народження з перекладом. Просто слідкуйте за повідомленнями і чекайте.
-
Можливо хтось летить 8 червня з Відня у Монреаль?
-
Де знайти статистику скільки заявок на візу подано і прийнято?
-
Збираємось їхати з дитиною до Канади за програмою CUAET. У дитини ДЦП, будь ласка, підкажіть хто знає, чи є в Канаді програми з реабілітації таких діток? Де можна почитати інформацію про це? Які міста краще розглядати?
-
Планую замовити другий закордонний , то вже по ньому заїду Бо чекати вклейку довго..
-
Напишіть, будь ласка, хто здавав у Римі. Скільки в Римі чекати на вклейку візи у паспорт? Дякую.
-
Поки що невідомо
-
Добрий день ! А якщо віддати паспорт на вклейку чи випустять на польскому кордоні по українському ?
-
Хто є з канадців-волонтерів тут у чаті? Напишить @Павло Потрібен номер телефона посольства Канади в Кітає! Подробиці він напише в лічних повідомленнях... Потрібна ваша допомога!
-
А якою авіакомпанією виконувались попередні безкоштовні рейси?
-
Це знають тільки авіакомпанії
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, чи будуть ще безкоштовні перельоти? Можливо щось відомо...
-
Доброго дня Шановна Громадо ! Підкажіть будьласка, якого кольору мае бути папір Covid сертифікату, для Канади ? Дякую !
22 Jan 2023, 19:22
36664/123823
about 2 hours ago