Українська Канада
-
Добрий день ! А якщо віддати паспорт на вклейку чи випустять на польскому кордоні по українському ?
-
Хто є з канадців-волонтерів тут у чаті? Напишить @Павло Потрібен номер телефона посольства Канади в Кітає! Подробиці він напише в лічних повідомленнях... Потрібна ваша допомога!
-
А якою авіакомпанією виконувались попередні безкоштовні рейси?
-
Це знають тільки авіакомпанії
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, чи будуть ще безкоштовні перельоти? Можливо щось відомо...
-
Доброго дня Шановна Громадо ! Підкажіть будьласка, якого кольору мае бути папір Covid сертифікату, для Канади ? Дякую !
-
Щиро дякую!
-
Трохи вище у чаті писали – для українців 30 днів скасували
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, що робити у випадку, якщо не має можливості здати білметрію впродовж відведеного місяця? Чи є можливість продовжити цей термін?
-
Файно дякую ))
-
Дякую 🙏
-
Да, у вас будут отдельные графы резидентов (где родились и жили, и где живет сейчас), поэтому без проблем указывай что с феврале по сегодняшний день ребёнок и вы в Румынии.
-
🙏 сподіваюсь все буде гуд) дякую вам дуже))
-
Тоді все буде в порядку!)Моїм прийшов автоматично лист про біометрию, а потім на пошту,що не треба здавати, так що їм це не потрібно)
-
Дякую 🙏 А ще питання, я через військові дії з дитиною виїхала до Румунії, і 3 місяці живу тут, це теж вказувати?
-
Саме так)
-
Указывайте по штампам в паспорт и в примечаниях указывайте, что моряк, судно было на погрузке выгрузке, получение продуктов для экипажа.
-
Так,це так,але там окремо все заповнили всю інформацію про себе та окремо про сина?
-
І я на наступний день отримала листа на здачу на біометрію
-
Ні, я робила групову анкету, на себе і сина
22 Jan 2023, 19:22
36678/124681
about 2 hours ago