Українська Канада
-
Тоді все буде в порядку!)Моїм прийшов автоматично лист про біометрию, а потім на пошту,що не треба здавати, так що їм це не потрібно)
-
Дякую 🙏 А ще питання, я через військові дії з дитиною виїхала до Румунії, і 3 місяці живу тут, це теж вказувати?
-
Саме так)
-
Указывайте по штампам в паспорт и в примечаниях указывайте, что моряк, судно было на погрузке выгрузке, получение продуктов для экипажа.
-
Так,це так,але там окремо все заповнили всю інформацію про себе та окремо про сина?
-
І я на наступний день отримала листа на здачу на біометрію
-
Ні, я робила групову анкету, на себе і сина
-
Прийдет на почту, когда ваш паспорт будет доставлен в визовый цент.
-
😱😰Підкажіть будь ласка, якщо в мене закінчилась біометрія (90 днів) то я можу летіти з Нідерландів в Торонто чи мене не посадять на літак !)? Дякую !!
-
Ви заповняли анкети окремо собі та сину?
-
Доброго дня. Допоможіть будь ласка 🙏 як правильно заповнити заявку на отримання візи, пункт «країни, де були останні 6 міс», якщо чоловік – моряк, і зараз був у рейсі? Перераховувати всі країни, куди заходив його пароплав? Чи писати, що не був ніде? 🙄
-
Оооо, дякую дуже, заспокоїли мене😊
-
Краще отримати нові, якщо є можливість, бо багато випадків було, що ставили дати візи і не зважали, що є продовження і звичайно затягувало процес
-
До 17 років не треба здавати біометрию, ви здаете, потім вони даст Боже вам ухвалять візу,а потім сину.В мене так було,мені дали, та потім прийшли письма дітям.
-
Добрий ранок! Ось тільки маю намір починати процесс реєстрації для отримання візи. Чи варто в першу чергу продовжити дітям біометричні паспорти, в яких термін дії вийшов? Чи отримати нові. Ми по ним в'їхали в Польщу і зараз тут перебуваємо.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, я заповнювали анкету на себе і сина, на мене вже прийшов лист на подачу біометіі, на сына ні, бо йому 14 років. Так ось, трохи не розумію, я саме буде далі, я сдаю біометрію, потім дай боже отримаю цю візу, а як та коли буде с сином, він автоматично отримає візу коли і мені її дадуть, чи треба щось окремо писати, заповнювати? Дуже дякую 🌹
-
Доброго ранку!☀️ Підкажть будь ласка чи мають право українці на державну медичну допомогу по програмі Cuaet?
-
Доброго ранку! Можливо, щось чути ще, про чартерні рейси. Чи плануються, чи вже не буде?
-
Будь-які. В багажу можна провозити все. А в ручній поклажі - колюче-ріжучі, аерозоль - не можна. Навіть, воду не забрали в нас, якщо чесно ії дістати і окремо положити в лоток на контролі.
-
Заборона, як і у всіх: наркотичні речовини, сильні болезаспокійливі. Більше інформації можна знайти на сайтах авіакомпанії або на сайті canada.ca
22 Jan 2023, 19:22
36691/123911
about 4 hours ago