Українська Канада
-
Ну по карті це гачок в іншу сторону тому й цікаво
-
Так, а що цікавого?
-
Друзі, привіт! Підкажіть, як переказати 1к доларів в Канаду з України? Дякую!
-
Цікавий маршрут. Спочатку Німеччина, а потім Польща?
-
Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, якщо отримала foil-less візу, але буду відправляти паспорт фізично на вклейку. Є термін за який маю це зробити?
-
Спасибо
-
як скажешь
-
на даному етапі, ворогів шукайте ви
-
дело в элементарном воспитании и уважении. С тобой говорят на укр - отвечай на укр. говорят на рус - отвечай на рус. и далее не там ти ворогів шукаешь, хлопче
-
Дадут вам визы если вы соответствуете условиям. Как записаться написанно в письме которое вам пришло.
-
Мамі треба просто чекати на лист-схвалення або foil-less visa. Як і вам після біометрії.
-
Всім вітання! Підкажіть, Мамі 74 роки, тобто біометрію здавати не потрібно. А як отримати їй візу? Не можу второпати, виклик на біометрію прийшов на мене, для неї нічого о не прийшло.
-
Як можна відслідкувати по номеру де мій паспорт ? (Здала на вклейку самостійно без кур’єра )
-
Саме так. Тільки чому свобода повинна бути лише для вас? Я маю право отримувати інформацію українською мовою. Я обрала для цього україномовну групу. А ви порушуєте моє право.
-
Ніхто вас не лімітує у використанні української чи російської мови, то лише правила групи тільки та ваша спроможність чи неспроможність їх виконувати, так би мовити перший бар'єр до країни де правила мають значення і де за їх порушення вам буде незручно тай усе.. тому якщо ви знаєте українську чи англійську, та то не є для вас чимось нереально важким - робіть це як це роблять інші цивілізовані люди ☺️
-
Как нужно записаться на сдачу биометрии во Вроцлаве, Польша?
-
Гадаю, що ви можете узагальнити трохи, наприклад, їду до консульства Канади
-
Всем привет. Вчера отослала заявку на визу, сегодня пришло письмо на биометрию. Это значит что нам дадут визу или это ещё не факт?
-
Добрый день! Кто летит 17 июня Берлин-Варшава-Торонто-Монреаль? Напишете в ЛС Благодарю!
22 Jan 2023, 19:22
36842/124481
about 3 hours ago