Українська Канада
-
Доброго часу доби! Як відправити посилку у Канаду з України та навпаки?
-
Так в багатьох чатах є така інформація.
-
Усім доброго вечора. підкажіть будь ласка, хто виїхав з Канади до Чехії. Чи правда, що з вклеєною візою CUAET тепер немає можливості отримати чеську візу тимчасового захисту? цікавить конкретний досвід людей, які зіткнулися з такою ситуацією
-
Доброго вечора, а є посилання на цю Гугл форму?
-
Можна зробити паспорти і продовжити перебування
-
Майже той же список, що і в Києві і по Європі в кожному ТЦ
-
Доброго дня. Відкрили рахунок у CIBC. Дали карту debit. У додатку є кредитний рахунок. Це означає, що я можу вже подавати заявку на федеральну допомогу чи чекати саме на картку?
-
Мій товариш подався, здав біометрію все по звичайному ,бумажному внутрішньому паспорту старого зразка За два тижні після біо, отримав запрошення на вклейку візи. Та щоб вклеїти потрібен вже закордонний біометричний паспорт.
-
Добрий вечір, надішліть будь ласка в особисті повідомлення, канадські сайти, де ви купуєте одяг, дякую
-
Доброго дня . Підкажіть будь ласка якщо дітям вклеїли візи, а паспорти закінчуються у наступному році, як бути ? Чи можливо вже в Канаді зробити нові паспорти і знову подати ?
-
Вибачте. А як перевірить інформацію, коли отримали трекінг номер? Взагалі не дурна, а чомусь розхвилювалась і нічого не розберу
-
Добрий вечір , хто підкаже , як виглядає лист про те, що можна забирати паспорт ?
-
Швидкість залежить від провінції і програми по якій ви будете подаватись.
-
Трохи розібралася, Дякую
-
Щоб податись на номінацію вистачає часу.
-
Я розумію,але можливо встигнути за три роки отримати вжн?
-
Так, спочатку ПР ( ВНЖ), а потім громадянство вже отримується. Але процес сумарно на років 7 і більше
-
Це по програмі cuaet ,чи ви маєте на увазі іншу програму?
-
Наразі я в Німеччині, чекаю паспорт дитини, казали начеб то так, и серйозний контракт повинен бути робочий
-
Наскільки я розумію там потрібно було напрацювати певну кількість годин
22 Jan 2023, 19:22
3699/124559
about a minute ago