Українська Канада
-
Я тільки отримав візу фол лес , і хочу все підготовити . Там в запитанні я все роз’яснив )
-
Є Песель, я заїхав перед війною на роботу.
-
Ви в канаді? Щоб отримати цю допомогу потрібно знаходитись тут та мати банк аккаунт
-
Свої данні адресу де будете проживати у Канаді, та сумму валюти яку везети з переведеним курсом до кад. доллара.
-
Звісно українець, і взяв в Польщу 2 паспорти, біо і простий.
-
Ви так обговорення ведете на рахунок виїзду, що мені стало цікаво, в мене безвіз закінчився 8 травня, в Польщі можна бути 18 місяців, і анекс є, но як що я з Варшави до Торонто буду летіти прямим рейсом через 2-3 місяці, не буде проблем з моїм безвізом?
-
Доброго дня всім . Є питання , отримав єлектронну візу фол лес , далі потрібно заповнити форму для зняття обмеження по ковіду. Як отримати ще ворк Перміт ? І як потім с такою візою податися на одноразову допомогу? Можно відповісти в лс . Велике дякую!
-
Так, ось відповіли - To samo dotyczy ponownego wjazdu do Polski ale tylko jak ktoś będzie miał paszport biometryczny lub zwykły zagraniczny z wizą - тобто, або біометричний паспорт з актуальними днями безвізу, або звичайний закордонний паспорт з візою. Ось їх пошта - [email protected]
-
Ми здавали 22.04. Ще чекаємо. Правда в нас просили додаткові документи( дозвіл від батьків та т.д.)
-
Вилітаючи з канади з пересадкою у парижі чи дубліні, з фоіл лес візою, будуть проблеми, треба отримати нормальну візу чи фоіл лес підійде, знає може хтось зось?