Українська Канада
-
здала 28 травня і поїхала додому чекати
-
Спасибо
-
Дякую
-
Польська прикордонна служба мені відповіла, що по українському внутрішньому паспорту можна заїхати до Польщі тільки один раз в якості вийнятку
-
Хтось знає, чи можна перетнути кордон з тільки українським паспортом? Маю на увазі проїзд з Польші в Україну і потім з України в Польшу без закордонного паспорту (я його залишу на вклейку)? Дякую
-
Будь ласка.
-
Дякую за відповідь.
-
Приходить. Особисто мені прийшов.
-
Значить кожен випадок особливий)
-
В мене підтвержена 18.05 і ворк перміт прийшов,а самої візи досі нема.
-
Я надіслав лист но відповіді немає(
-
Це ок якщо біометрія здана і в акаунті підтверджена ще 20.05 а ворк перміт ще не прийшов? Бо дехто писав що ворк перміт приходить після здачі біометрріі Хоча я думала шо він приходить разом з візою
-
Я не можу, блокує навіть посилання на пост в групі 😂
-
в мене чомусь блокує повідомлення з лінками ( бот якось криво налаштований) canada. ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html
-
Здавала 30 квітня. Досі нема,сиджу чекаю у Варшаві.
-
Доброго дня! Хто здавав біометрію у Варшаві (найближчим часом) Скільки днів ви чекали на запрошення на вклейку? Сдали 27.05, досі залишаємося в Варшаві. Думаємо чи їхати додому… Дякую за відповідь дуже
-
ого, а як таке отримать?
-
в всіх
-
це в яких провінціях?
-
Їхати зовсім без коштів з дітьми - це, звичайно, дуже ризиковано. Спробуйте знайти у Фейсбук групи різних провінцій. Наприклад, Ньюфаундленд і Лабрадор, Нова Шотландія і Нью Брансуік - це атлантичні провінції з доступними цінами. Або погляньте ще Манітобу. Там були пропозиції роботи на фермі з проживанням. Напишіть пост в ці групи. Опишіть свою ситуацію. Канадці дуже чуйні і friendly. Ви обов'язково знайдете допомогу або слушну пораду.
22 Jan 2023, 19:22
37155/123821
about 8 hours ago