Українська Канада
-
Доброго дня) Відправила паспорти на вклейку в Варшаву , 21.05 прийшов лист від VFS про те, що паспорт вже доставлений) після цього тиша) 30.05 прийшло нове підтвердження біометрії і про зміну статусу аплікації) Сьогодні 3.06 пришов лист про зміну статусі знову що «Вашу заявку схвалено» Скажіть будь ласка чи вжк можна самостійно забирати паспорт? Бо тут в групі прочитала, що має прийти 3 листа від VFS і тоді можна забирати) але мені прийшов тільки один( А статус вже змінився) І незнаю, що робити? Чекати ще на інші листи від VFS? ( можливо в когось була така ситуація?)
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи можна вклеїти візу уже в Канаді (в‘їхати по ел. письму) чи в США?
-
Доброго дня! можливо в групі є колишні/діючі працівники правоохоронних органів, які заповняли анкету на отримання візи, напишіть в особисті, будь-ласка
-
Дійсно. Дуже Вам вдячна. Сподіваюся, це саме те
-
Доброго дня. Дуже велике прохання, хто відсилав паспорти на вклейку візи в Париж, відгукніться будь ласка. Потрібна адреса відправки і реквізити на які потрібно здійснити оплату за кур'єрську доставку.
-
В моєму листі рекомендаційному є Letter of Introduction validity (і там стоїть 2025 рік), подивіться у себе
-
Моя дружина особисто їде в Берлін, там простіше, за тиждень наперед вільні місця є
-
Тут треба лише чекати, в мене знайома здавала біометрію в Чехії і чекала місяць бо всі місця були зайняті
-
Як в Празі здати біометрику? Вже третій день немає жодної дати, щоб зареєструватися. Хто там здавав, напишіть як вам це вдалося?