Українська Канада
-
В моєму листі рекомендаційному є Letter of Introduction validity (і там стоїть 2025 рік), подивіться у себе
-
Моя дружина особисто їде в Берлін, там простіше, за тиждень наперед вільні місця є
-
Тут треба лише чекати, в мене знайома здавала біометрію в Чехії і чекала місяць бо всі місця були зайняті
-
Як в Празі здати біометрику? Вже третій день немає жодної дати, щоб зареєструватися. Хто там здавав, напишіть як вам це вдалося?
-
А, зрозуміла
-
Так, я про це!
-
Підкажіть таке питання будьласка. Коли проходиш мед комісію, то треба робити заміну ворк перміту (я буду працювати у мед галузі). А зміниться номер мого перміту? Наприклад я подам запит на фінансову допомогу, то буде один номер. А після проходження мед комісії та заміни ворк перміту та зняття обмежень він буде інший чи той самий?
-
Де це написано? Бо не можу знайти
-
У моєму листі строк дії три роки
-
Нагадайте, будь ласка, є якесь обмеження по часу на дію цього листа-запрошення на work permit? Раніше десь бачила, що треба влетіти протягом 90 днів, щоб могли надати work permit, але зараз такої інформації нп знаходжу.
-
Ого) викружений)
-
Спробуйте почистити кеш (ctrl+shift+R) і заповнити знову. В мене вийшло після цього.
-
Якщо можливо, то напишіть як така процедура проходить для медиків (медсестри, фельдшера, акушерки). Чи цим також займається WES, або окрема організація? Маю на увазі Манітобу
-
А чим відрізняються українці що приїхали з 1 чемоданом за місяць до війни і вимушені тут залишитись, отримати ворк перміт і працювати від тих хто сидів і працював в європах і після війни під шумок вирішив перебратися до Канади і навіть перевіз всі свої валізи?
-
Пробачте, але я щось не зрозуміла)))) тут обговорюються питання щодо надання фін.допомги для українців які приїхали до 24 лютого?))) Це як так?