Українська Канада
-
Доброго вечора , збираюся податись по системі cuaet, у мене новий закордонний паспорт, скажіть на який термін вони відкриють мені візу?
-
Але не беріть квитки одразу, спочатку перевірте, де знаходиться аеропорт. Головне, щоб він був не далеко від міста, щоб не витрачати кошти на дорогу туди. Наприклад, як другий аеропорт Франкфурта
-
З Польщі по таким же цінам можна вилетіти, як з Німеччини
-
дуже дякую
-
Це www.skyscanner.net, там дуже зручно шукати. Можна дивитись ціни по дням на певний місяць, можна також дивитись, з якого міста країни вилітати дешевше
-
Поділіться досвідом будь ласка, на яких сайтах шукати. Буду дуже вдячна.
-
Треба вміти шукати просто
-
1000 долларів з Польщі, квитки купувала за місяць до вильоту (чим раніше тим дешевше, в свята краще не летіти)
-
Привіт, хтось недавно летів з Німеччини до Торонто. Яка вартість квитка? Дивлюсь на сайті аір канада за одну людину 1400 € 🥶
-
Привіт ,підскажіть чи вклеюють візу у Дюссельдорфі?
-
Підскажіть будь ласка як відстежити паспорта. Прийшло повідомлення на ємейл що кур’єром доставлено з візового центра з Дубліна але ніякого кур’єра не було.
-
Назва файла повинна бути написана латиницею
-
Вам мали видати папір, на подобу чеку. То тільки він потрібен
-
Та чого ж,то як кому пощастить,хтось місяць чекає,хтось довше,комусь і за тиждень вклеять.Просто раніше то займало 2-3 дні макс,сам в Відні вклеював літом
-
То в цьому році можна навіть не чекати?
-
Цілком нормально,в Відні зараз вже швидко не вклеюють,люди по пару місяців чекають
-
Підкажіть будь ласка,до Канади без закордонного паспорту можна летіти?
-
Доброго вечора, таке питання, ми відправили у поштовий ящик паспорта вже 20 днів назад, у Австрію, але нам досі не прислали повідомлення, що їх можна забирати, це нормально? Чи треба кудись писати?
-
Всім привіт, таке питання, що потрібно з собою мати, аби забрати паспорт?
-
Всім привіт! Pilot Mound Hockey Academy (Pilot Mound, Manitoba) шукає фулл тайм кухарів. Надається житло та харчування. Annual salary: $30 000 + оплачувана відпустка (майже місяць влітку). Потрібна базова англійська та навички готувати на 80-90 людей.
22 Jan 2023, 19:22
3723/124106
11 minutes ago