Українська Канада
-
Доброго вечора, таке питання, ми відправили у поштовий ящик паспорта вже 20 днів назад, у Австрію, але нам досі не прислали повідомлення, що їх можна забирати, це нормально? Чи треба кудись писати?
-
Всім привіт, таке питання, що потрібно з собою мати, аби забрати паспорт?
-
Всім привіт! Pilot Mound Hockey Academy (Pilot Mound, Manitoba) шукає фулл тайм кухарів. Надається житло та харчування. Annual salary: $30 000 + оплачувана відпустка (майже місяць влітку). Потрібна базова англійська та навички готувати на 80-90 людей.
-
Паспорт? В пдф завантажував. Робив фото, додавав в ворд і зберігав як пдф
-
Доброго вечора , підскажіть будь ласка, який формат вам вдалось загрузити, фото та в пдф файл не приймає, але пише що можна в цих форматах скидати, і в розмірі все норм
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, це повідомлення про готовність паспорту до видачі чи просто проміжний етап і треба чекати наступного сповіщення?
-
На сайті vfs є розділ, але треба уважно дивитись, я спочатку дивпвися з Індіі, і не розумів чого не знаходить😅
-
Берлін
-
Доброго дня, куди віддавали паспорт?
-
North America moment
-
Доброго дня. Де можна подивитися на трекінг паспорту?
-
Дякую. Переживаю за то, тому що паспорт здав вже більше місяця назад, а не прийшло навіть повідомлення щоб відслідковувати мій паспорт. Хоча дружині та знайомим прийшло таке повідомлення чи не на наступний день після здачі. Кажуть що таке буває, але то дивно…
-
Ну звичайно ж Вам же надіслали лист, в якому запрошують на вклейку візи
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, якщо прийшло повідомлення щоб здавати паспорт на вклейку, значить що вже 100% візу дадуть? Дякую
-
Залежить від багатьох факторів. Може від пошти прийти якщо ви давали локальний номер країни де знаходитесь. (Так в Литві було та Болгаріі у мене) а може і нічого не прийти поки сам кур‘єр не постукає.
-
Підкажіть будь ласка, хто замовляв паспорт курьєром чи приходить ще щось після повідомлення що паспорт відправлений з візового центру у посольство Канади чи залишається тільки чекати курьєра?
-
Доброго дня! Хто летів до Канади через Париж зі зміною аеропорту, чи потрібна якась транзитна віза чи ще щось. І скільки орієнтовно потрібно часу для зміни аєропортів?
-
Куди краще відправляти паспорт на вклеюваня? В Україні Візові центри не працюють же?
-
Дякую, ну тут схоже у мене все ок, бо на дитину у мене окрема заявка і я чекаю на неї окреме запрошення
-
Я не подавала на вклейку її паспорт, запрошення прийшло тільки для мене і чоловіка Я бачила, що таке буває часто, коли батькам приходить, а дитині пізніше Хотіла плюс мінус зрозуміти наскільки пізніше)
22 Jan 2023, 19:22
3740/124047
about an hour ago