Українська Канада
-
Два тижні в сумі в середині травня чекав
-
Здавала кур‘єром 16, досі чекаю
-
доброго дня. підскажіть, будь ласка, ніяк не можу знайти, сайт запису на біометрію в Іспанії(Малага). буду дуже вдячна☺️
-
Доброго дня! Підскажіть, хто має досвід. Здала біометрію 12.04., прийшов запит на батьківський дозвіл, долучила. Вчора прийшов лист про надання "Інформація про державну службу: нещодавно заповнена форма відомостей про державну службу (додається)." але не можу в кабінеті знайти, де саме ця форма додається
-
Доброго дня. Лечу до Канади наприкінці літа. Пересадка в Торонто на рейс до Вінніпегу триває 4:10 годин. Як думаєте, встигну все оформити, чи краще взяти подовше?
-
Добрий день Підкажіть що робити , чи в когось була така ситуація , і як треба відповісти, щоб дали візу Подавали сімейну заяву на чоловіка, жінку і дитину . Дитина і жінка отримали візу. , а чоловік ще ні. Пройшло 45 робочих днів від здачі біометрії. Чоловік працює в Данії зараз. Ми подали заяву на терміновий перегляд і прислали таку відповідь🔽
-
скажіть, а яка ситуація з водійськими правами категорії В? наприклад в Манітобі, Британській Колумбії, Онтаріо десь читала, що обміняти українське посвідчення на канадське можна без проблем але чи це є так в реальності? чи потрібно там записуватись в автошколу і здавати
-
Якщо ви також з Німеччини вилітаєте, то можу надіслати контакти Якщо з іншої країни то не допоможу
-
Написано читати нове сповіщення нижче але нових сповіщень немає🤗
-
Трек номера немає я не замовляв зворотню доставку