Українська Канада
-
Хто цікавився вилітом не з Польщі, а з іншоі країни Європи до Канади. Щодо безвізу. Отримала офіційну відповідь від Федеральної поліції Німеччини. Якщо коротко, то ні, не можна. PESEL працює тільки на території Польщі. Ваші безвізові дні закінчилися, транзит неможливий. Але. Я також отримала відповідь від Франкфуртського аеропорту. Там мені сказали, що не приміняють стандартні правила для українців, беріть паспорт та свідоцтво про тимчасовий захист і все. В кінці цього листа була помітка, що кінцеве рішення буде все ж за офіцером у аеропорті. (А я і досі не розібралася, чи є PESEL тимчасовим захистом) Отак от.
-
Добрий день Підкажіть будь ласка хто вклеював візу в Бухаресті? Як довго чекали?
-
Доброго дня. Підкажіть, заяву на сайті заповнили і отримали запрошення на біометрію, але у дітей немає паспортів тільки свідоцтва про народження. Як їм видадуть візи? Або після біометрії потрібно звертатися в посольство України для вклейки фото дітей в загранпвсплрт матері?
-
А можна будь-ласка ссилку ?
-
Дякую
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, можливо хтось з таким стикався. Я та мої двоє дітей виїхали з України. У мене закордонний паспорт є, діти в ньому не вписані. Діти виїхали по свідоцтвах про народження. Я здала біометрію, відвезла паспорт, та фото дітей собі на візу, їм на проїзні документи. Питання наступне, на момент коли заповнювали заявки старшому синові було 13 років, тепер 14- чи потрібно здавати йому біометрію? 2 питання якщо я звернусь у посольство України, та зроблю синові український паспорт, та закордонні паспорти для обох дітей, я повинна повідомити візовий центр, та подати їх паспорти повторно для вклейки візи. 3 питання. в мій паспорт діти не вписані, чи вклеять візи на дітей в мій паспорт?
-
Нічого платити не треба лише декларування якщо більше 10 тис.
-
Добрый день, кто летел в Канаду с детьми школьниками или кто-то знает о процедуре продолжения обучения, отзовитесь, пожалуйста.
-
Хто летів до Канади безкоштовними рейсами (чи і не безкоштовними), підкажіть чи подавали ви митному офіцеру список речей, які везете з собою, з їх грошовою оцінкою? Чи вимагали таке при в'їзді? Бо на офіційному сайті бачила інформацію, що це потрібно. Дякую.
-
Сказали що будуть висвітлювати інформацію що до фін. допомоги 02.06 але там ще всі сплять.
-
secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx Обираете Польшу, вам покаже усіх лікарів з ліцензіею.
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, де саме у Варшаві проходили медицину? Це ж напевно якийсь авторизований Канадою заклад мав бути?
-
-
Вам потрібно по перше заповнити программу ArivalCan де ви вказуєте план карантину якщо у вас адреса само ізоляції інше місце у Канаді то вам дається час 24 години щоб туди дістатися.
-
🙋Підкажіть будь ласка хто уже зустрівся з питанням, які податки потрібно сплачувати в провінція Онтаріо: 👉 за зарплату ? 👉при розрахунку за продукти в магазині ? + скільки податку потрібно додавати до чеку.... Дякую !!!