Українська Канада
-
доброго вечора. підкажіть: занесла паспорти на вклейку візи до Варшави, на почту прислали трек номер щоб відслідковувати, але я ввожу і нічого воно не працює((( іншої інформації на якій стадії вклейка не приходило, можливо хтось підкаже як ще узнати що там з паспортами, і хто скільки чекав на вклейку якщо сам відносив до візового центру у Варшаві.?)
-
цей документ може допомогти людям. різноманітну важливу інформацію, на основі якої ви приймаєте рішення. на вкладках угорі також є українська мова. тож ви можете перемикатися між потрібними мовами. це «живий» документ, який регулярно оновлюється, коли люди працюють над новою інформацією.
-
docs.google.com/spreadsheets/d/1fe9DmV6IA-zctCXBS8sj9AqnWLEv3iZea22SkGoZzX8/htmlview
-
Зробив. Не помогло
-
Те саме….(
-
Просто створіть ще один профіль гугла в Канаді. Старі можуть теж залишатись в телефоні.
-
Дякую вам дуже. Завтра спробую написати. Головне знайти куди)) Ще раз дякую
-
Я б порадила звернутися в посольство України на Мальті (ви ж на Мальті, я правильно зрозуміла?). Можете їм на пошту написати. Я таким чином консультувалася в Австрії. Бо, нажаль, таких ньюансів я не підкажу. Але думаю, що з карткою буде надійніше, ніж з папірцем.
-
а чого не куплли прямо в ківі чи в інших агрегаторах, там як правило дещевші квитки виходять
-
Аа, це саме для далекобійників. Вибачте, не зрозуміла цей ньюанс
-
А як доводити досвід треба?
-
Так як ви і казали саме з id карткою ? А голубий лист, де уже є номер майбутньої id і «темперарі протекшин» такого права не надають. Я правильно зрозуміла? Ви там вище мені писали це, здається))
-
Хех. В Україні можна було і 100 використати, просто забуваючи підключись до вай фай
-
Але якщо вам потрібно 45 GB трафіку то ок)
-
Тільки мобільний? 50 дол Fido - 15 gb
-
Так. 90 днів не рахуються, якщо мати дозвіл на проживання в країні Євросоюзу.
-
Электрик, туннели канализации, высотнные работы. До 10kw
-
Зрозуміла. Виїхати до України на 2, максимум 3 тижні. І повернутися назад. А через скільки знову можна буде виїхати до України ? І це усе при тому, що 90 днів у мене уже закінчились позавчора. Чи коли є id картка, то байдуже на ті 90-то днів ?
-
VFS ще не відкрили в Україні?
-
Вы сидите на карантине 14 дней?
22 Jan 2023, 19:22
37623/124553
17 minutes ago