Українська Канада
-
Так як ви і казали саме з id карткою ? А голубий лист, де уже є номер майбутньої id і «темперарі протекшин» такого права не надають. Я правильно зрозуміла? Ви там вище мені писали це, здається))
-
Хех. В Україні можна було і 100 використати, просто забуваючи підключись до вай фай
-
Але якщо вам потрібно 45 GB трафіку то ок)
-
Тільки мобільний? 50 дол Fido - 15 gb
-
Так. 90 днів не рахуються, якщо мати дозвіл на проживання в країні Євросоюзу.
-
Электрик, туннели канализации, высотнные работы. До 10kw
-
Зрозуміла. Виїхати до України на 2, максимум 3 тижні. І повернутися назад. А через скільки знову можна буде виїхати до України ? І це усе при тому, що 90 днів у мене уже закінчились позавчора. Чи коли є id картка, то байдуже на ті 90-то днів ?
-
VFS ще не відкрили в Україні?
-
Вы сидите на карантине 14 дней?
-
у нас теж, але до цього кажуть у всіх було все ок…
-
Дякую. Хоч якесь світло у цьому тунелі плутанини
-
Именно сидели 14 дней? На сайте сказано, что если оба родителя привиты полностью, то детям до 12 лет ничего не нужно
-
На короткий термін можна виїхати в Україну і повернутися. Якщо будете відсутні в країні захисту більше місяця, то захист анулюється.
-
У меня пфайзер,мне не приходило
-
АстраЗенека 2 дозы.
-
Да,приходили по поводу сына 7 лет,он не привит.каждый день приходил опросник по самочувствию
-
які саме у вас щеплення?
-
Здравствуйте. Интересен ваш опыт с приложением ArriveCan. У нас с мужем есть все прививки по ковиду, с нами дочь 5 лет. Прилетели вчера в Торонто. Сегодня в приложении появилось письмо, чтобы мы проходили карантин. Прививки сделаны осенью 2021года. У кого-то было нечто подобное? Вам в приложении приходили какие-то уведомления ?
-
Будь-ласка відправте
-
Та наче скрізь усе однаково про 90-то днів.
22 Jan 2023, 19:22
37634/124506
5 minutes ago