Українська Канада
-
Розумію, також бачила таку інфу. Але на практиці не змогла скористуватися. Тому пишу про власний досвід, щоб люди могли якось маневрувати.
-
Можна там написати NONE
-
Я просто написала канадську адресу і обовязково їхній індекс
-
Ні, не обовязково
-
Не знаю тонкощів покупки, просто потрапляла на цю інформацію, особисто не користувалася. Але можу припустити, що подорож дійсно краще бронювати заздалегідь.
-
Дуже спірне питання, ще на початку березня я та щє одна жіночка (не зі мною) не змогли знайти безкоштовні білети на фликсбас з Варшави до Італії. Тому краще спробувати дозвонитись на лінію підтримки або завчасно почати шукати квитки. Бо на вокзалі водії відправляли нас купувати квитки у додатку
-
Доброго дня, після перетину кордону з Польщею компанія FlixBus перевозить українців безоплатно. Нажаль, посилання тут блокує, можу у приватні повідомлення відправити.
-
Є безоплатні автобусні рейси по Європі з Польщі. Іноді навіть авіа. Це треба шукати по групах. Я часто бачу в групі "Штаб української допомоги"
-
Доброго вечора Таке питання, 25 травня з друзями відправили паспорти ( одною посилкою) з Праги у Відень на вклейку візи Мені та ще одній подрузі нічого ще не прийшло на пошту, так як іншим друзям прийшло ще минулого тижня Скажіть чи переживати та чи кудись дзвонити?
-
Мені здається, що і зі знижкою Lot буде дуже дорого. З Франкфурту літає Condor прямим на Галіфакс. За 500-600 євро можна без проблем взяти на кінець червня. Може навіть і дешевше