Українська Канада
-
Дуже спірне питання, ще на початку березня я та щє одна жіночка (не зі мною) не змогли знайти безкоштовні білети на фликсбас з Варшави до Італії. Тому краще спробувати дозвонитись на лінію підтримки або завчасно почати шукати квитки. Бо на вокзалі водії відправляли нас купувати квитки у додатку
-
Доброго дня, після перетину кордону з Польщею компанія FlixBus перевозить українців безоплатно. Нажаль, посилання тут блокує, можу у приватні повідомлення відправити.
-
Є безоплатні автобусні рейси по Європі з Польщі. Іноді навіть авіа. Це треба шукати по групах. Я часто бачу в групі "Штаб української допомоги"
-
Доброго вечора Таке питання, 25 травня з друзями відправили паспорти ( одною посилкою) з Праги у Відень на вклейку візи Мені та ще одній подрузі нічого ще не прийшло на пошту, так як іншим друзям прийшло ще минулого тижня Скажіть чи переживати та чи кудись дзвонити?
-
Мені здається, що і зі знижкою Lot буде дуже дорого. З Франкфурту літає Condor прямим на Галіфакс. За 500-600 євро можна без проблем взяти на кінець червня. Може навіть і дешевше
-
Друзі, хто в курсі, якщо подавала аплікацію в римі, в анкеті вказано, що перебуваю у римі, але виїхала до іншої країни за цей час, куди слати паспорт - в Рим, чи в візовий центр в будь якій країні (наразі Іспанія)?
-
Я сама ще не до кінця розібралась з цим. А щодо Польщі - то там Песель не зупиняє відлік 90 днів по візі. В інших країнах кажуть по іншому.
-
Проясніть щє один момент - як і коли припиняється відлік 90 днів. Якщо у вас він припиняється з моменту здачі біометрику - то можливо у вас щє є залишок по візі.