Українська Канада
-
Ні, запис тільки на біометрію. Для здачі паспорта просто приходите. Але здавати - тільки до 13.00
-
Добридень!) Підкажіть, а може хтось інший забрати паспорт з візового центру чи лише його власник?
-
Вітаю всіх! Ми з чоловіком із Харкова, не молодого віку. Підкажіть, будь ласка, чи є можливість знайти роботу чоловікові 66 років (із золотими руками і в хорошій фізичній формі) !? Розуміємо без роботи в Канаду їхати немає сенсу. Дуже переживаємо з цього приводу. Ще і без знання мови. Дякую 🙏
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, хтось відправляв паспорти на вклейку візи у Нідерландах? Як довго чекали на зворотню доставку? Дякую.
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, може хтось стикався я здала 27.05 біометрію і чекаю листи... А на дітей уже прийшло підтвердження, що можна відправляти паспорт... Діти вписані в мій паспорт. Лист на підтвердження заявки на подання паспорта діє 30 днів. Боюся, що якщо зараз відправити на дитячу візу, пропущу свій термін подачі паспорта. ВАГ від мене дуже далеко в іншій країні, запитати не маю можливості. Підкажіть, може хтось стикався, що робити. Завчасно дякую.
-
Дуже дякую за відповідь
-
Щодо страховки української за кордоном, то все одно необхідно оплатити послуги, які потім відшкодовуються українською страховою після надання їм пакету документів по страховому випадку, та не забувати попередньо узгодити візит до лікаря. Щодо страховки платної як візітер від канадської компанії. Їх існує 2-4 авторитетних, ціна поліса, умови та предумови дещо різняться. З тих, що я дивилась на мене та 2х дітей з добрим покриттям та хронікою (звісно, без стоматолога), близко 3000 уе на рік за всіх. Щодо покрития страхування від уряду, яке надають українцям, краще відповість той, хто вже особисто бачив договір. Адже він різниться за провінціями.
-
Порадьте, будь ласка, чи треба на всякий випадок зробити медичне страхування перед приїздом? Як ситуація з медичною допомогою для тих, хто за програмою CUAET? Які особливості медичного обслуговування для українців? Знаю, що надається медичне страхування в Канаді, але чи достатньо цього, чи всі напрями це покриває?
-
Доброго дня. Може хто вже живе у Канаді та знає, що робити якщо маєш європейське (чеське) посвідчення водія? Скільки можна їздити по них і який процес обміну? Дякую :)
-
супер значить вони повідомляють що їдуть паспорти а то я думала що буде тиша добре дуже дякую 🥺
-
Мені прийшов мейл, що паспорти відправили кур’єром з візового 26.05, а отримала я їх 30.05. По факту, коли я вже відсканувала трекінговий номер на конверті після отримання, виявилось, що відправили насправді 27.05, тому закладайте 1-3 дні на зворотню доставку
-
супер дуже дякую а ще питання до людей які оплачували доставку назад як довго йдуть паспорти
-
А це коли вже можна їх отримати? Повідомлення приходить на електронну адресу ?