Українська Канада
-
І якщо зараз приїхати в Україну ( коли вже в Європі відбули 90 днів) Чи є гарантія того що що знову пустять у Європу? Чи це потрібно ще чекати 90 днів, щоб знову перетнути кордон? Вибачаюсь за таку кількість питань😓 Просто багато що хвилює… Якщо хтось знає і може порадити буду дуже вдячна🥺🙏
-
Порадьте будь ласка, ще де можна вигідніше купити квитки З 1 чи 2 пересадками?🥺 Звідки краще летіти? Бо зараз находимося в Італії, але на липень ціни трохи кусючі😅 Можливо з Польщі вигідніше, чи з Румунії?
-
Та ні, немає такої вимоги взагалі, купуєте тільки в один кінець, якщо так плануєте
-
Можна взяти любий зручний квиток. Але якщо ви по програмі на надовго, то в одну зазвичай.
-
Добрий день) Скажіть будь ласка, хто знає чи потрібно купляти квиток у Канаду в 2 сторони?
-
Доброго дня. Хто знає, якщо закінчився коридор у 30 днів для поставлення візи в паспорт, чи можна це зробити зараз. Минуло 2 місяці.
-
/spam@AwesomeBanBot
-
Дякую
-
Перший
-
Був би вдячний
-
Могу скинуть вам скрин в лс
-
Зразок того що приходить на почту
-
Вам то,что приходит на почту или тот,что дает офицер в аэропорту?
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, коли реєструєшся в arrivecan, то просять вказати аеропорт прибуття. Згідно квитків я прибуваю в Торонто, а потім трансфер на інший літак у Вінніпег. Вказувати перший аєропорт прибуття в Канаду чи останній ? Дякую
-
Доброго ранку Є можливо в когось зразок як виглядає лист open work permit??
-
Дякую
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Доброго дня, де заповнювати кризову форму? (Чи потрібно писати їм на імейл?(якщо так, то де знайти почту на яку писати). Підкажіть будь-ласка
-
Foil-less visa не має ніякого відношення до чартерів. На зараз поки що немає безкоштовних чартерів до Канади. Звертайтеся до волонтерів, реєструйтеся в програмі Miles4Migrants і можливо вам пощастить.
-
Я би їхав з готівкою
22 Jan 2023, 19:22
37768/124681
about 2 hours ago