Українська Канада
-
Поки що не змінився. Відправили наші паспорти 25.05 до ircc, і все без змін поки що
-
І підскажіть ще, коли вони отримали паспорти у вас змінювався статус заявки у кабінеті ircc ?
-
Ні, кур'єра не оплачувала
-
А ви просто вказували адресу доставки, не оплачували кур’єра додатково до візового ?
-
Вроцлав, до Варшави
-
а звідки відправляли?
-
До центра візового. Мені прийшло повідомлення на наступний день, що посилка доставлена. А потім увечері, на електронну пошту прийшло повідомлення з візового центру з номерами наших паспортів і що вони відправлені до ircc
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, де в Польші (Краків/Катовіце) можна зробити переклад дитячих свідоцтв з української на англійську (з нотаріальною завіреностю)? Завчасно дякую)))
-
Ви відстежували посилку до поштового відділення або до самого візового центру ? Бо нам пише, що посилка прибула у відділення у Варшаві, хоча ми вказували адресу візового
-
Я відправляла
-
Ребята кто в Канаде , надо проучить блоггера который поддерживает хуйло . Он себе там катается пилит видосики какая Канада плохая, родители его в Украине . А он за то что бы путин оккупировал Украину . Эго канал youtube.com/c/bloggerbnlive
-
Всім привіт Підскажіть хтось відправляв паспорти поштою польською? Є пару запитань 🙏🏼
-
Доброго дня. Скільки приблизно займає часу для отримення Work Permit в аеропорту якщо лечу транзитом? Прилітаю в Монреаль а далі лечу в Торонто. Дякую
-
Якщо ви пишете в кризову форму вкінці листа пишіть UKRAINE2022 щоб ваші запити розглядались в пріоритеті . На всякий випадок , може не всі знають .
-
В цій провінції можна найшвидше подати заявку на PR. Майже зразу, як знайдете роботу і матимете мовний сертифікат. Час розгляду - десь 1,5 - 2 роки. Може й швидше, якщо пощастить.
-
В мене різні прізвища з донькою. А в свідоцтві про народження одинакові. Їй 6 років.
-
🙏🏼чекаємо , в мене це брат (неповнолітній), то на це спихаємо
-
Я 12 днів чекаю і поки тишина.
-
Доброго дня. Є хтось хто працює в авіа компаніях(будь-яких)? Потрібна деяка консультація. Дякую заздалегіть.
-
Друзі , привіт, хтось оформляв заяву на візу по укр паспорту та свідоцтві народження на дитину ( немає біометричних документів) можливо без перекладу?
22 Jan 2023, 19:22
37960/123821
about 8 hours ago