Українська Канада
-
Теж така проблема, хтось дав вам відповідь?
-
Ми в Естонії, знайшов інфо, що начебто не рахується. Картки ІД отримали в квітні. Тому сподіваюся, що вільні дні безвізу будуть. Дякую.
-
Дякую спробую
-
Дивлячись в якій країні. В Польщі рахуються, в Австрії - ні.
-
Ще раз його замовити в Дії.
-
Добрий день,підкажіть хто знає,як діяти у наступній ситуації:сімейна заявка-тато,мама і донька.Тато отримав запит на паспорт ,а мама і дитина ще ні .У запиті на паспорт вказано,що паспорт повинен бути надісланий не пізніше ніж 30днів.Надсилати один паспорт чи чекати поки дружина і донька отримують запит ?
-
Там питають про країни, де ви перебували більше 6 місяців. Ви в Німеччині вже більше півроку? Якщо ні, не вказуйте її.
-
Спробуйте просто перезамовити сертифікат у розділі послуги-COVIDсертифікати. І за якийсь час має оновитися
-
Скажіть будь-ласка, а як саме видалити сертифікат, щоб завантажити продовжений чи видалити додаток?
-
Ще як варіант оформити туристичне страхування і звернутися через них. Але у випадку якщо ви оформите сьогодні в українській компанії онлайн то поліс почне діяти через два дні.
-
Дзвонили, сказали все ок з заявкою, жодних нових документів не потрібно і сказали чекати 😏
-
Теж вже майже 2 місяці чекаємо, а я отримав за 1 день підтвердження...
-
Дякую
-
В дії видаліть його і знову завантажте, він підтягнеться з іншим терміном, плюс пів року. Це вже місяці два як оголошували в Україні. Усі знайомі продовжили.
-
Думаю треба подзвонити на гарячу лінію і запитати. Можливо там й виправлять
-
Ні, як це зробити ?)
-
У меня був на рік , продовжила ще на пів року в дії.
-
А ви продовжували через дію вже ? Якщо ні ,то можно ще на пів року продовжити його .
-
Річ в тім, що в нас різні прізвища, а на момент її народження були однакові. В свідоцтві о народженні (дочці 16) в мене одна фамілія, а зараз друга. От і хвилююся
-
У нас наприклад не питали arriveCan
22 Jan 2023, 19:22
38034/123822
about an hour ago