Українська Канада
-
А те що ви свій негативний досвід міряєте на всіх,і дурощі розказуєте що планування поїздки не допоможе.Я особисто знаю людей які завдяки плану ще будучи в Європі залатвляли собі роботу та житло,і приїжали вже в комфортні умови.Все залежить від бажання,а ви ж просто фігню всяку пишете
-
Доброго дня, шановна спільното Підкажіть будь ласка, чи був у кого досвід анулювання візи CUAET?
-
Дякую за відповідь!
-
Те що в вас все погано тут вийшло не відміняє всіх вдалих кейсів😉
-
Ну ви відповідей немаєте,лише "не треба їхати і все".Тобто ваша порада користі несе 0,нашо було шось писати взагалі?
-
В нас 30 днiв усього
-
Якщо зробити ці всі заходи, пройти медогляд та повернутись назад до Європи. Якщо у такому випадку, після повернення назад до Канади будуть якісь запитання?
-
Поки чекаєш на візу,шо доволі довго,можна цілком підготувати план.А ви просто на авось їдете кудись чи як?😁
-
Доброго дня. У мене є питання щодо work permit. Якщо прилетіти у Канаду з Європи та отримати Work Permit, і за 2 тижні повернутись назад до Єропи. Прилетівши через три місяці чи більше назад до Канади, чи будуть якісь запитання, обмеження, можливо анулювання щодо work permit?
-
При цьому активно на мене наїхав коли я писав що родині з 3 дітьми і без перспективної професії не варто сюди їхати. Біполярочка.
-
Почитав чат, вже й забув за для чого хотів в Канаду, замість їсти й пити на европейські податки) Тим хто давно шукає як почати життя в Канаді не новина, що там багато зусиль потрібно. Тим хто війну переживає сенсу мало їхати, багато країн значно краще може допомогти в цьому.