Українська Канада
-
Спробуйте просто перезамовити сертифікат у розділі послуги-COVIDсертифікати. І за якийсь час має оновитися
-
Скажіть будь-ласка, а як саме видалити сертифікат, щоб завантажити продовжений чи видалити додаток?
-
Ще як варіант оформити туристичне страхування і звернутися через них. Але у випадку якщо ви оформите сьогодні в українській компанії онлайн то поліс почне діяти через два дні.
-
Дзвонили, сказали все ок з заявкою, жодних нових документів не потрібно і сказали чекати 😏
-
Теж вже майже 2 місяці чекаємо, а я отримав за 1 день підтвердження...
-
Дякую
-
В дії видаліть його і знову завантажте, він підтягнеться з іншим терміном, плюс пів року. Це вже місяці два як оголошували в Україні. Усі знайомі продовжили.
-
Думаю треба подзвонити на гарячу лінію і запитати. Можливо там й виправлять
-
Ні, як це зробити ?)
-
У меня був на рік , продовжила ще на пів року в дії.
-
А ви продовжували через дію вже ? Якщо ні ,то можно ще на пів року продовжити його .
-
Річ в тім, що в нас різні прізвища, а на момент її народження були однакові. В свідоцтві о народженні (дочці 16) в мене одна фамілія, а зараз друга. От і хвилююся
-
У нас наприклад не питали arriveCan
-
Мама теж не писала історію зміни прізвищ, але отримала візу раніше ніж ми с хлопцем, які вписали все чітко і правильно😂
-
На дорослих звичайно питали arrive Can.
-
Ми летіли з трьома дітьми,до 12 усі, тести-вакцинацію ніде не питали у них
-
Ми ще не летіли, через 10 днів квитки, багато людей пишуть, що зовсім не питали про ArriveCan
-
Доброго вечора) можливо хтось підкаже як бути в такій ситуаціі? Подавала заявку на себе, чоловіка та дитину. Я з дитиною отримали результат 29.04, а чоловік досі нічого(уже рівно місяць від того як ми отримали) Можливо хтось з таким стикався, як діяти, чи можна кудись дзвонити, чи писати? Буду вдячна за допомогу😌
-
В аэропорту никаких сюрпризов не было с этим приложением ?
-
З 5 до 12 років діти там наче прописано було, не має бути проблем, у мене теж 5тирічний, тому дізнавалася))
22 Jan 2023, 19:22
38041/123821
about 8 hours ago