Українська Канада
-
Тобто для перельоту через Париж мені потрібна буде транзитна віза?
-
Доброго дня. Хто отримував Single Journey trevel dokument, він якось був прив'язаний до внутрішнього паспорта, то дитячого свідоцтва? В мене є номер документа в правому верхньому куту, який починається з А10000......, але на візі ніде немає номера мого паспорту і свідоцтва? Це так і є? Чи уе помилка?
-
Так, рахуються
-
В нас, коли полетимо, теж безвіз закінчиться, тож думаю прийдеться брати прямий рейс
-
Набагато
-
А чому такий вибір? Білети дешевше виходять?
-
Цього я не знаю…
-
Тобто, якщо навіть є песель, то дні безвізу рахуються так само?
-
Так
-
А ви в Польщі?
-
У мене проблема в тому що немає днів безвізу. Теж хочу летіти через Париж. В посольстві відповіли що можна. Не знаю…
-
Чесно не розуміюсь в цьому( Заїхала в Польщу, знаходжусь тут з 26.02. Зробила песель для 18 місяців знаходження тут
-
Немаєте днів безвізу ?
-
Добрий день! Підкажіть, чи потрібна транзитна віза для пересадки у Парижі? Але при умові що прилітаю в один аеропорт, а на наступний рейс їду в інший теж в Парижі
-
О, вибачаюсь. Думала, це Ви з Мадриду (тут тільки питали за нього). Але у будь-якому випадку, думаю , що не потрібно буде платити
-
Доброго дня, підкажіть яку причину вїзду вказувати в Arrivecan, якщо воркперміт мені дадуть в аеропорту, і лечу по фоіллес візі? Дякую
-
це яке місто?
-
Это да, может они уже на это закрывают глаза ? Непонятно…
-
вот бы в письменном виде получить от них ответ)
-
Ні. Тільки вийшла з візового. Якщо забирати самостійно - нічого не платите. Один нюанс - паспорти на вклейку приймають до 13.00
22 Jan 2023, 19:22
38210/123823
about 8 hours ago