Українська Канада
-
Приїжджайте до Саскачеван, навіть поки ви будете без роботи , провінція надасть вам провінційну соціальну допомогу . Якщо навіть буде працювати тільки чоловік за мінімалку - вам вистачить на проживання, поки станете на ноги. Так, є свої складнощі в Канаді, але якщо їдете з чоловіком , то все буде гаразд 🙌 Скільки діточкам років ?
-
Мене вже дуже довго маринують на здачу тесту, близько 3х місяців. На курси взагалі невідомо коли запишуть. Так що швидка доступність мабуть по блату.
-
а людина мала досвід в Вінніпезі,і тепер ходить і всюди розказує що на курси неможливо попасти🤣
-
То дуже сумнівно,думати йому не завезли
-
Найкраще це повністю його ігнорити,як то кажуть не кормити троля.Його ігнор більше бісити буде ніж наші відповіді
-
Ну так ти сам себе грузиш своїми словами. Що мені робити я в тебе не питав.
-
Дякую за інформацію.
-
Та це троль,він в всіх групах по Канаді постійно щось таке виписує
-
Найсмішніше що по ваших словах ви одинак в Канаді,але розписуєтесь за сімї😁Ви в курсі що можна скласти план наприклад до прильоту в Канаду?І запрсити няню для дітей?Ви ж не пропонуєте якісь варіанти,а відмовляєте людей😁Дуже дешево
-
Я тобі пропоную сплачувати цій родині всі рахунки якщо вони не зможуть цього робити. Що, немає бажання? Так ото ж.