Українська Канада
-
Так прийшов лист , назви 6 міст , якщо я в них то мені не потрібна віза . Якщо ні - то треба в візовий центр . Я не розумію куди мені йти 🙈
-
Дякую , буду вдячний ))
-
Дякую велике🌹
-
В Бухаресті біля аеропорту є центр Covid тестів, з ліва від аеропорту, він цілодобовий. В самому аеропорту закрився.
-
Вітаю! А підкажіть, будь ласка, чи все таки є якийсь офіційний дедлайн, протягом якого часу треба в’їхати до країни? Віза є, теоретично її можуть анулювати?
-
зазвичай важка праця на складі з використанням і без техніки
-
Ні, це вже як вирішить офіцер, але у більшості випадків до кінця дії паспорту.
-
docs.google.com/document/d/1YZR9rDNifqQumUjwUGC6Px7agDG0etslbzxoa9azHuI/mobilebasic Недавно знайшла це посилання в іншій групі. Там трохи є про резюме, але не знаю наскільки вірно, бо ще не відкривала. Інфа не моя, тому якщо щось не так - не бийте 😄
-
Підкажіть, у аеропортах можна круглодобово зробити тест на ковід? Планую летіти з Бухаресту або Варшави
-
Треба допомага по інфі про роботу : 1) Неодноразово чув, що специфіка формування резюме в канаді відмінна від нашого розуміння про резюме. Хтось може поділитися туторіалом як це робити. 2)Які сайти порадите для пошуку роботи віддалено, прилітаємо до Канади за місяць . Хочу вже починати шукати роботу. 3) , пройшов слух , що ті хто в‘їжджає по фоїл лес візі можуть отримати дозвіл на роботу лише на термін візи , це ж якась плутанина , і дозвіл дають на 3 роки , вірно?
-
Якщо хтось розуміється у даних посадах, розкажіть кого вони шукають. Дякую
-
Здали, і просто сидете на попі рівно і нічого на робите , вам з часом прийде дозвіл на в‘їзд по фоїл лес візі, або запрошення на вклейку
-
Можете більш детально розписати?
-
Кто нибудь по foil less ездил через Париж, Амстердам или Лондон ? Канает это?
-
Скорі ж наплутала вона , і переплутала щось з чимось.
-
Про це б вже був би «Ор до деба» в усіх групах, якби таке відбувалося
-
Я так їй і сказав, но вона стверджує, що вона вже там, і отримала ворк перміт до кінця фоіл лесс візи, або бреше, або щось наплутав офіцер у аеропорту.
-
Просто чекати , у знацомої бабусі прийшов апрув.
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, для людей після 60 відмінили відбитки. Які тоді кроки для отримання візи після заповнення анкети?
-
Фігня якась . Дають на 3 роки
22 Jan 2023, 19:22
38538/124560
about an hour ago