Українська Канада
-
docs.google.com/document/d/1YZR9rDNifqQumUjwUGC6Px7agDG0etslbzxoa9azHuI/mobilebasic Недавно знайшла це посилання в іншій групі. Там трохи є про резюме, але не знаю наскільки вірно, бо ще не відкривала. Інфа не моя, тому якщо щось не так - не бийте 😄
-
Підкажіть, у аеропортах можна круглодобово зробити тест на ковід? Планую летіти з Бухаресту або Варшави
-
Треба допомага по інфі про роботу : 1) Неодноразово чув, що специфіка формування резюме в канаді відмінна від нашого розуміння про резюме. Хтось може поділитися туторіалом як це робити. 2)Які сайти порадите для пошуку роботи віддалено, прилітаємо до Канади за місяць . Хочу вже починати шукати роботу. 3) , пройшов слух , що ті хто в‘їжджає по фоїл лес візі можуть отримати дозвіл на роботу лише на термін візи , це ж якась плутанина , і дозвіл дають на 3 роки , вірно?
-
Якщо хтось розуміється у даних посадах, розкажіть кого вони шукають. Дякую
-
Я так їй і сказав, но вона стверджує, що вона вже там, і отримала ворк перміт до кінця фоіл лесс візи, або бреше, або щось наплутав офіцер у аеропорту.
-
Хто вже заїхав до Канади по фоіл лес, на який термін вам відкрили ворк перміт? В іншій групі дівчина каже що їй видали ворк перміт до кінця фоіл лес візи, до вересня.