Українська Канада
-
Можна вам у приват написати?
-
Зазвичай мають зазначати, коли дивитесь квитки, що самостійна стиковка. Зараз попробую знайти приклад
-
дякую, але не зовсім зрозуміла, де пишуть, що потрібно забрати багаж? як це помічається
-
Так, це основний момент. Якщо пишуть, що необхідно забирати багаж і чекінитись знову - цей варіант вам не підходить. Це має бути один квиток в системі бронювання, щоб багаж в Польщі реєстрували відразу до Канади
-
а забрати багаж - потрібно виходити з транзитної зони? дякую вам за допомогу
-
Доброго дня, хто скільки ждав на згоду біометрія? Сдав 21.05 і по цей час нічого ще не прийшло!
-
Українцям дають зараз тимчасовий прихисток в Європі. Це не біженцтво. Виїзджати до України можна без проблем. І вертатися до Європи.
-
Якщо не будете виходити з транзитної зони, то на офіційному сайті пишуть, що можна без візи www.gov.uk/check-uk-visa
-
зрозуміла ( дякую
-
так, США і ЛОНдон мають приємні ціни по польотам, але і туди і туди треба віза, навідь на трансфер
-
Так
-
Привіт, а хто знає, якщо пересадка у Лондоні, але той самий аеропорт! Чи потрібна віза? (також є багаж)
-
Польща, варщава
-
В якій країні подавали?
-
дякую, а де можна перевыряти ?
-
Шановні, комусь прийшло підтвердження щодо 14 днів в готелі , коли отримали квиток до Галіфаксу ?
-
Перевірте по трекінг номеру статус і точно будете знати
-
чи вірно я розумію, що це значить, що паспорти які я надсилав вже в обробці, і це їх трекінг гомери?
-
Мені прийшло 2 листа, про те що біометрія валідна 10 років та запит на відправку паспорта
-
дякую 🙂
22 Jan 2023, 19:22
38692/124480
23 minutes ago