Українська Канада
-
Ви тут краще порад не питайте,вам тут одні тролі нарадять дурниць
-
Якщо англійська у вашого чоловіка хороша або французька то є шанс що він зможе сам забезпечити сім'ю. + 10500 Дол допомоги і ваші власні кошти допоможуть на перші місяці. Але вам буде потрібна машина напевно, так як з трьома дітьми потрібно бути ходити по всьому місті дуже багато бо по закону їх не можна залишати одних дома. Ідеальний для вас варіант це коли в вас і в чоловіка хороша англійська і ви двоє ідете працювати а дітей влаштовуєте в садок. Тоді проблем з фінансами в вас не буде
-
3000 на дорослого, 1500 на кожну дитину. Але ці гроші швидко закінчаться. Треба буде купити меблі, посуд і все для апартменту. При доходах що вам світять ви будете жити в великий мінус.
-
Знайомства з місцевими та самостійна практика, з рівня А1 до розмовного pre-intermediate за рік реально, було б бажання
-
Тільки щоб на них піти треба буде чекати по півроку. І по відгукам курси не дуже. І поки ходиш на курси в Німеччині тобі платять гроші щоб було на що жити.
-
Це гроші на сімью?
-
Дякую за відповіді)
-
Ви ще їжу не рахували...
-
Люди мають на увазі, що з дітьми в три рази важче буде і складніше. Тут в групі постійні скарги від матусь на медицину, наприклад. Хоча мені, особисто, медицина тут подобається, і ліки більш ефективні, на мою думку. Мене влаштовує можливості всі консультації і рецепти та довідки отримати онлайн і не бігти в лікарню. А от мами, які тягнуть дітей до лікаря, бо у дитини нежить чи температура 38, тут дуже обурюються, що в чергах чекають по 4-8 годин. Садочки платні (субсидія залежить від провінції). Додаткові заняття дорогі і дитину туди треба постійно супроводжувати. Для прикладу, в Альберті три кімнатне житло - 1700-2600. З мінімальною зп ви будете отримувати десь 2200. Коли працює один чоловік, буде важкувато.
-
800$ В мене їх трое
-
Ніякої допомоги тут немає. 1 раз виплати. З пошуком роботи також не все ідеально. Це не Німеччина з курсами мови, інтеграції, а потім ще вам роботу шукають. Плюс тут ще багато обмежень через те, що статус не ПР.
-
Дякую, я так розумію якщо в нас один чоловік буде працювати то нам буде нізащо жити? Допомоги ніякї не буде так?
-
Якщо ваш чоловік зароблятиме від 5к чистими, то проживете. Якщо ні, то краще у Варшаві. Там навіть у макдональдсі зп вистачає на зняти квартиру і купити їжі. Мовчу про кращу роботу. До того ж держава на дітей допомогу дає. В Канаді витрати в 3+ разів вищі, допомога тільки одноразова, якої максимум на перший місяць вистачить. Тому думайте перш ніж їхати
-
Це 20 доларів на годину до податків. На всю толпу вам ніяк не вистачить грошей.