Українська Канада
-
Добрий день . Прийшов на почту такий лист … хтось може зна - це візу на пів року дали моїй дитині ? Date of Birth: 2018-12-14 Travel Document: Passport Travel Document Number : Travel Document Country of Issuance: Ukraine Counterfoil: E737 # of Entries: ONE Visa Expiry Date: 2022-11-23 Це до 23 листопада буде віза ? Підскажіть будь ласка 🙏🏼
-
www.vfsglobal.com/en/individuals/index.html
-
Ось на цьому сайті. Обираєте країну і натискаєте book an appointment
-
Тут в канаді і здавати. Є таке питання як заповнюєш анкету, чи з канади чи з аутсайд
-
Можливо ви можете порадити адвоката ?
-
Дякую А якщо заповнити cuaet...
-
В мене таке питання, якщо 10 років назад була депортація в америці, і на зараз особа проживає в канаді але не легально... Чи можна податися на cuaet ?
-
Олена, перепрошую, напишу, Вам в особисті, бо тільки мі в ефірі наразі)
-
Там ще була дивна історія. Вони не змогли додзвонитися до нього, та документи тиждень просто лежали в візовому. Іх не віддали на вклеювання візи.
-
Кур'єром відправив
-
А подавав документи особисто?
-
Сплатив їх кур'єру та відправили його другу в Румунії. А той вже далі передав...
-
І чим історія закінчилась? Як він отримав паспорт з вклеєною візою?
-
Добрий вечір! Скажіть будь ласка, чи є в групі люди, які мають освіту юриста і, можна (безкоштовно) проконсультуватися на декілька хвилин? Дякую. 🙏
-
Я так розумію, что в них контракт з кур'єрською фірмою. Вони сказали, що зворотня доставка тільки якщо сплатити послуги доставки за реквізитами, що вони надають, та вкласти чек до конверту. Друг надіслав паспорт, та хотів, щоб забрали його кур'єри не їх кур'єрської фірми.
-
Тобто у них свої кур'єри, які займаються відправкою? А що саме за запит був у Вашого друга?
-
Саме робітниця візового центру. При мені спілкувалися.
-
А хто саме відмовив - візовий центр? Бо я теж планувала до Бухаресту відправляти.